Switch to full style
Publicēt atbildi

Resets

29. Jūlijs 2015, 22:51

Es esmu jauniņais Mercedes klubiņā... iegādājos Mercedes C270 (w203) 2002. gada... kādu mēnesi pabraucu, un izdomāju nokrāsot pāris aizmugurējās ritošās daļas... un ārdot izņēmu ABS devējus... kas izrādijās arī atbildīgi par ESP...un vēl kko.. stāsts tads ņemo arā abus sabojāju... sastelēju un ielaidu kļudu datorā... atradu ka taisīt resetu un atjaunoju rūpnicas iestatījumus... bet mani nesatrauc tie devēji, bet gan tas ka pēc rr nevarēju ne aizslēgt, ne atslēgt, ne atvērt bagāžnieku ar pulti... bet pielaist varu...
Es kaut kā būtu to pulti atinstaleejis vai kā to var nosaukt... ?
Un ja jā, vai ir iespēja puti atkal piesaistīt mašīnas centralajai atsleegai...?
Ja kāds zin... lūdzu atbildat :)

Re: Resets

29. Jūlijs 2015, 23:21

Kaut kur te par Tavu problēmu bija rakstīts — meklē meklētājā. Par pārējo arī — MB ABS devēji principā gandrīz nav izņemami tos nesabojājot. Tāpat ar radiatoru savienojumiem jāuzmanās un ir vēl lietas, kuras nav paredzēts jaukt aiz neko darīt, bet mainīt tikai kad saplīsis t.i. ļoti reti.

29. Jūlijs 2015, 23:26

pirmais ieteikums noņem aķi uz minūtēm 30

30. Jūlijs 2015, 13:17

Vēl viens normāls vipendrons, ko pats neiedomājos, noņem aķi un autiņa abas klemmes savā starpā savieno, tādējādi radot loka izlādi ;)

Škodai nostrādāja...
Pēdējo reizi laboja Papis - 30. Jūlijs 2015, 14:41, kopā labots 1 reizi.

30. Jūlijs 2015, 13:33

Šitā visu "nodzēšot" sāksies jaunas problēmas, jo MB ir lietas, kas var būt no jauna jāieprogrammē — logu vēršanās, lūka utt. Nezinu, praksē neesmu saskāries, bet ik pa brīdim kādam ir kāda tāda problēma. Tā ka jāņem talkā video instrukcijas. Es tikai nezinu, vai labāk ir "nodzēst" visu un tad čakarēties liekot atpakaļ, vai tikai sataisīt vienu konkrēto problēmu. Datori mūsdienās dažreiz dara brīnumus!

03. Augusts 2015, 17:33

Sapisos meistarībā...atvainojos par izteicienu... bet ar centrālo atslēgu viss bija kārtība... vienkārši kad mēriju katras baterijas voltus... bija jābūt 3, bet rādīja 2,75...sākumā domāju ka veselas, beigās izrādījās ka baterijas tukšas... :doh:
Bet par tiem abs devējiem... ņemot ārā viegli uzsitu pa galiem...abiem devējiem... kaut kā neiedomājos ka varētu kaut ko sabojāt.. bet esmu nopircis jaunus un esmu uzlicis... šovakar vedu noņemt kļūdu pie datora... Negribu ņemt akumulātora klemmes, un kaut ko izlādēt... tomēr salīdzinoši smalka mašīna, un lai sabojātu vēl kaut ko... labāk samaksāju 10eur un noņemu kļūdu...

03. Augusts 2015, 17:54

GrumpyCat rakstīja:Sapisos meistarībā...atvainojos par izteicienu... bet ar centrālo atslēgu viss bija kārtība... vienkārši kad mēriju katras baterijas voltus... bija jābūt 3, bet rādīja 2,75...sākumā domāju ka veselas, beigās izrādījās ka baterijas tukšas... :doh:
Bet par tiem abs devējiem... ņemot ārā viegli uzsitu pa galiem...abiem devējiem... kaut kā neiedomājos ka varētu kaut ko sabojāt.. bet esmu nopircis jaunus un esmu uzlicis... šovakar vedu noņemt kļūdu pie datora... Negribu ņemt akumulātora klemmes, un kaut ko izlādēt... tomēr salīdzinoši smalka mašīna, un lai sabojātu vēl kaut ko... labāk samaksāju 10eur un noņemu kļūdu...

Klemmu noņemšana jau sen vairs kļūdas nedzēš. Mājās tak arī datoru vari no elektrības atslēgt!

03. Augusts 2015, 20:01

Kļūdas nedzēš, bet gļukus gan.... :ninja:

03. Augusts 2015, 22:28

SWAT`s rakstīja:Kļūdas nedzēš, bet gļukus gan.... :ninja:

+1
Publicēt atbildi