Publicēt atbildi

Re: Problēmas ar jaudu un izplūdes gāzēm.

15. Novembris 2015, 14:02

Busino rakstīja:Sveiki! Esmu jauns si foruma lietotajs. Ceru ka man kads var palidzet ar padomu?Man sorit radas gandriz tada passa problema ka sseit minetam pilsonim, ar tadu passu problemu, isak-Pekssni pazuda jauda, lidz 3000 ir abgriezieni, spiezzot vairak abgriezieni nepalielinas, dodiet padomu, kas varetu but noticis?MB220-2004g? :doh:

Aizved uz diagnostiku, lai apskata kļūdas, pamēģina tās nodzēst. Ja servisā neko no automašīnām nesaprot, tad vari mēģināt te ielikt kļūdu sarakstu un mēs varēsim minēt, Tu beigās pasniegt balvu precīzākā minējuma autoram. Pēkšņs jaudas trūkums, ierobežoti apgriezieni un kārbas neslēgšanās uz augstāku pārnesumu — automašīnai ir ieslēdzies avārijas režīms, lai ar to lēni un uzmanīgi aizbrauktu līdz tuvākajam servisam.

15. Novembris 2015, 16:48

Atkal es ar savu problemu trauceju!!! Nebija mierigs prats domaju jaiet pameginat iedarbinat, abgriezieni paradijas ta ka bija visu laiku, bet iedegas paneli bridinajuma lampa,dzeltena,MOTORS,laikam diagnostikas problema,rit braukssu uz diagnostiku!!! :doh:
Pēdējo reizi laboja Busino - 15. Novembris 2015, 17:17, kopā labots 1 reizi.

15. Novembris 2015, 16:51

Paldies par vismaz par kautkadu izskaidrojumu, bet man ir manuala karba!!!

15. Novembris 2015, 17:09

Izradas pilsonim kurss man adbildeja, ari ir kkuningots MB,kada sakritiba, man ari ir Brabus kkuningotais!!! Bet nu pamazam sak paradities visadi knifinni!!! :doh:

15. Novembris 2015, 17:28

Busino rakstīja:Paldies par vismaz par kautkadu izskaidrojumu, bet man ir manuala karba!!!

Avārijas režīms visiem vienāds, piemērā pieminēju visu iespējamo galveno. Ja iedegās motors, tad 100% vajag slēgties pie datora.

02. Janvāris 2016, 22:43

Sveiki!
Arī manam C270CDI, bija līdzīga problēma.
Jauda necēlās vairāk par 3000 apgriezieniem, vispār! Ātrumu nevarēja attīstīt lielāku par 147km/h, nu no kalna 149km/h. Nekādas dūmainības, nekas cits, nebija tikai jauda.
Sākumā noslāpējot un piedarbinot mašīna aizgāja, tad pēc 5min pabraukāšanas atkal nav jaudas.
Viss sliktāk bija tad, kad viss gāja un kad iet uz apdzīšanu jauda pazuda, nebija patīkamas sajūtas.

Nu labi, aizdzinu uz servisu. Iedzinu pagalmā viss strādā, šie man prasa, kā lai nosaka problēmu, ka viss strādā? Koroč pišat prom, kad būs problēma brauciet atpakaļ, koroč pačakarējos un atkal jauda pazuda, šos uzreiz klāt lai meklē vainu.

Koroč pie vainas - GAISA MĒRĪTĀJS!
70eur, un mašīna iet kā zvērs!
Publicēt atbildi