Publicēt atbildi

Re: Siltuma problēma.

18. Februāris 2016, 23:47

man nedaudz pāri 80, ka vainas?

18. Aprīlis 2017, 11:56

Sveiki, man arii lidziga problema W203 1.8 kompresors.... arii temperatura neceelaas un ljoti shvaki sildija...
Brivdienaas nomainiiju termostatu... Tagad temperatura uzkapj uz 90 un turaas arii pa shtraasi braucot... Bet siltums pazuda vispaar, nepussh siltu gaisu, pamatiigi nosalu shoriit braucot no Liepaajas....Ielejot jaunu antifriizu sistemu vajag kaut kaa atgaisot ??? Jeb kas veel vareetu buut ???

18. Aprīlis 2017, 12:01

Agrāk atgaisoja tā, ka uzgriež pečku uz max temperatūru un atstaj vaļā antifrīza bačoku. Stāvi un sildi motoru līdz darba temperatūrai, dažreiz uzgāzējot, lai izdzenā šķidrumu. Parasti noburbuļo un nāk silts gaiss salonā.

18. Aprīlis 2017, 12:04

Varbūt gaisa burbulis, var būt elektromagnētiskie vārsti, kas regulē siltā ūdens padevi uz salona radiatoru, var būt jānoregulē salona temperatūra no max. cold uz max. hot! :shura:

18. Aprīlis 2017, 12:11

benzman rakstīja:Varbūt gaisa burbulis, var būt elektromagnētiskie vārsti, kas regulē siltā ūdens padevi uz salona radiatoru, var būt jānoregulē salona temperatūra no max. cold uz max. hot! :shura:

Kaa lai saprot par tiem elektromagnetiskiem varstiem....???
Kaa reguleejaas taas salona temperatūra no max. cold uz max. hot ???

18. Aprīlis 2017, 12:18

Tas max.cold un hot bija vairāk kā joks domāts. :D Tas ir, varbūt pats esi salonā uzgriezis un aukstāko režīmu. :)

Par elektromagnētiskiem vārstiem, tad ātri, ko izdevās atrast ir laikam par W210, bet šim ir jābūt kaut kas līdžigs. http://www.pelicanparts.com/techarticle ... _Valve.htm

18. Aprīlis 2017, 13:05

Labs joks :D :D :D

Par varstiem meginaashu papeetiit.... :O

18. Aprīlis 2017, 13:59

Ja problēma parādījās pēc termostata maiņasm, tad gan papēti vai visas caurules paliek siltas, vai nav kur gaisa burbulis izveidojies. Var mēģināt paspaidīt caurules, tādejādi dzenājot šķidrumu.

18. Aprīlis 2017, 19:09

benzman rakstīja:Ja problēma parādījās pēc termostata maiņasm, tad gan papēti vai visas caurules paliek siltas, vai nav kur gaisa burbulis izveidojies. Var mēģināt paspaidīt caurules, tādejādi dzenājot šķidrumu.

Paspaidiiju trubas, kaut gan vienu tikai var, resnako kas naak no termostata, izgaazeeju kaartiigi, kameer nebija 90 gradi,truba bija veesa, peec tam kad nostraadaaja termostats, arii palika karsta, kaa jaabuut.....kaut kas tur paburbuloja izpleshanas traukaa, bet taa iisti nevareeja saprast.....Siltums taa arii neparaadiijaas :dusma: :dusma: :dusma: Vel uztaisiiju klimai adaptaaciju, izvirinaaja visas luukas.... bet arii nekas nepamainiijaas, siltums neparaadiijaas.....Taada sajuuta kad kaut kas tomeer ciet uz pecku.... Masiina man nesen un iisti veel neesmu visu izpeetiijis..... ir veel gaazes iekaarta un autonomaa apsilde, varbuut ar tiem kas saistiits ????

18. Aprīlis 2017, 20:17

Nuu, es zinu, ka man w202 nepūš karsto gaisu normālā režīmā, jo āra temperatūras devējs nestrādā un rāda -38 visu laiku :D Kad to sataisa, tad arī klima sāk strādāt... Kamēr āra temp nestrādā, silto gaisu var dabūt tikai caur vējstikla podziņu :D
Publicēt atbildi