Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Gaiss degvielas sistēmā
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Jūlijs 2014, 14:24 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Aprīlis 2010, 18:31
Atbildes: 15
Sveiki! Varbūt ir kāds saskāries?!

Lieta tāda, ka C220 CDI 98.g., kā pastāv nakti, no rīta šķilot dziesmā pielec un noslāpst, pēc tam var ilgi un dikti griezt kamēr atkal pielec. Šitias prikols sākās viss pavasarī, kad bākā bija mazāk kā 1/4, vēlāk jau ar puss bāku ir sācis parādīties, pie pilnas bākas vai 3/4 nav šitāds kasjaks.

Pamanīju, ka pēc motora noslāpēšanas tajā šļukā, kas nāk no deg. filtra uz bāku aiziet gaiss, to tiku nopircis jaunu un uzlicis, sākuma viss bija gerai, atkal kasjaks uzradās, tad samainīju šļuaku no sūkņa uz filtru, kasjaks joprojām ir palicis.

Nesen uzķēru, ka auto stāvot ar purnu slīpumā uz lēju var arī piešķilt pat pēc diennakts, pat, ja bākā ir tikai 1/4. bet kā tuvāk lampiņai, tad nekā.
Netieku skaidrs, ir tikai aizdomas, ka kaut kas ar šlaukām pie bākas, bet pārlieicnāts neesmu, daudz jājauc ārā, lai tur ko redzētu.

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: Gaiss degvielas sistēmā
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2014, 11:15 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Februāris 2012, 09:59
Atbildes: 10
Mašīna: c250td

Man ir 250 td. bija liziga problema, sakuma arī domaju ka degvielas pamaz, tad likas ka darbinu parak reti bet galvenais sapratu ka vainigs ir gais kas kaut ka tiek sistema. Vizuali apsekojot nekas redzams nebija. Drosibas pec samainiju atpludes trubinas un visas gumijas blivites pie degvielas filtra. Likas esmu salabojis, bet pec gada atkal vis tas pats bet nu jau biezak ! Laiks bija karsts un vareja izteikti just dizela smaku, bet tikai kad masina silst lidz darba temperaturai !!! Nu ko saku meklet, kamer auto nav pielaists atveru kapoto un visu apskatu, secinu ka zemak par sukni ir neizteiktas devielas paliekas, jau apzuvusas. Iedarbinu un redzu ka sukna virspuse no trubinu savienojuma apaksas konkreti 3 cil. ir suce, bet kad dzinejs uzsilst vis smuki apzust un praktiski nav pamanams, ja nu biki izteiktaka diz smaka. Nopirku "Rolis" remkomplektu pa 6 eiro un atdevu sevisa taisit, pats neriskeju :P Ta nu pa 50 eiro visu salaboja. Vienigi man suknis ir Bosh, tev Lucas.....

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: Gaiss degvielas sistēmā
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Jūlijs 2014, 14:31 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Aprīlis 2009, 21:35
Atbildes: 359
Mašīna: w203,w168
kas4is rakstīja:
Man ir 250 td. bija liziga problema, sakuma arī domaju ka degvielas pamaz, tad likas ka darbinu parak reti bet galvenais sapratu ka vainigs ir gais kas kaut ka tiek sistema. Vizuali apsekojot nekas redzams nebija. Drosibas pec samainiju atpludes trubinas un visas gumijas blivites pie degvielas filtra. Likas esmu salabojis, bet pec gada atkal vis tas pats bet nu jau biezak ! Laiks bija karsts un vareja izteikti just dizela smaku, bet tikai kad masina silst lidz darba temperaturai !!! Nu ko saku meklet, kamer auto nav pielaists atveru kapoto un visu apskatu, secinu ka zemak par sukni ir neizteiktas devielas paliekas, jau apzuvusas. Iedarbinu un redzu ka sukna virspuse no trubinu savienojuma apaksas konkreti 3 cil. ir suce, bet kad dzinejs uzsilst vis smuki apzust un praktiski nav pamanams, ja nu biki izteiktaka diz smaka. Nopirku "Rolis" remkomplektu pa 6 eiro un atdevu sevisa taisit, pats neriskeju :P Ta nu pa 50 eiro visu salaboja. Vienigi man suknis ir Bosh, tev Lucas.....

CDI nau Lucas.CDI ir diezgan daudz degvielas trubinu pie motora kurai katrā gala ir pa gumijas gredzenam,varbūt vajadzētu sākt ar tiem.Domenikā maksā ap 1 eur gabalā.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012