25. Septembris 2012, 22:30
Mr Brencis rakstīja:Ja tas sasodītais trijstūris deg, tad riteni vairs nebokējas un ziemā var saulītes taisīt, spolēties un slidināties. Runājot tā paša darīšanu uz asfalta, teiksu tā, ka mersim pat ar pietiekamu jaudu ''nepatīk'' spolēšanās. Tas nav bumers. MB ir citādāks apgriezienu kāpšanas un krišanas veids, kas nav piemērots spolētājiem. Es arī esmu mēģinājis spolēties, iet sānslīdē uz asfalsta, bet MB kaut kā ir tups šai aspektā, tāpēc to vairs nedaru. Ja vajag uzraut, uzrauju un ielieku kādu bembi, bet spolēties, nē, tas nav priekš merša. Vienīgi tikai ziemā.
06. Oktobris 2012, 20:47
07. Oktobris 2012, 11:23
Rakaris rakstīja:Pie ieslēgta ASR, riteņu izspoles gadījumā vadība neļauj dot gāzē.
Nav manīts, ka izslēgts ASR pats ieslēgtos, bez auto pārstartēšanas (noslāpēšanas - piedarbināšanas)
Pats no šī brīnuma tiku vaļā pavisam, atvienojot abus aizmugurējos ABS devējus. Tagad nestrādā ne ASR, ne ABS par ko mans ir priecīgs
07. Oktobris 2012, 19:54
Mizx rakstīja:ABS un ASR bloks ir viena no trim neatņemamām motora vadības sastāvdaļām. Atslēdzot ABS un ASR tiek atslēgta daļa motora vadības, ieslēdzas vienkāršots avārijas režīms, max apgriezieni tiek samazināti, jauda samazināta, jo auto uzskata, ka ir bojājums un radusies bīstamība normālam braukšanas režīmam.
07. Oktobris 2012, 20:11
Rakaris rakstīja:Mizx rakstīja:ABS un ASR bloks ir viena no trim neatņemamām motora vadības sastāvdaļām. Atslēdzot ABS un ASR tiek atslēgta daļa motora vadības, ieslēdzas vienkāršots avārijas režīms, max apgriezieni tiek samazināti, jauda samazināta, jo auto uzskata, ka ir bojājums un radusies bīstamība normālam braukšanas režīmam.
Atslēdzot aizmugurējos ABS devējus, nestrādā tikai ABS un ASR, jebšu viss ko vada ABS bloks. Tieši tā "...ir bojājums un radusies bīstamība normālam braukšanas režīmam....", tikai šajā gadījumā ABS saprot, ka ir ku-kū un neiejaucas motora vadības darbībā! Motora vadībai avarijas režīms netiek palaists
11. Oktobris 2012, 23:05
Netici? Ieprovē savam novienot ABS devējus....
14. Oktobris 2012, 19:57
Rakaris rakstīja:1) Ar manu paņēmienu pa visiem 100% nestrādā ne ABS, ne ASR.
2) Motora vadība darbojas un nekas netiek irobežots.
3) Kādēļ ražotājs ar to nenodarbojas? Man domāt, ka nebūtu pārāk ērti katru reizi ložņāt pa bagažnieku un meklēt īstos vadus ko atvienot vai savienot.
4) Ko sistēma pieregulēs pie "...būtiski augstākiem apgriezieniem..."?
5) Prēēkš kam Tev AMG, ja pietiek ar 2500 rpm? No tiem tik sākas īstā dzīve![]()
6) Cilvēkiem mēdz būt spriešanas spējas, tātad ne vienmēr ir nepieciešama oficiāla diagnostikas programma
7) Nepatiesus apgalvojumus neizplatuNetici? Ieprovē savam novienot ABS devējus....
14. Oktobris 2012, 21:09
14. Oktobris 2012, 22:31
ega322 rakstīja:Piekritu Rakarim,te iet runa par w202,tad nesen man bij noklajies relejs kas iesledz ABS un nebija pilnigi nekadu jaudas izmainu,vienigi paneli dega visas lampas kas saistitas ar bremzu sistemu.
18. Oktobris 2012, 23:06