08. Marts 2015, 23:28
09. Marts 2015, 00:17
09. Marts 2015, 07:02
Darkfoxx rakstīja:Lai nebūtu jauna tēma... Varbūt kāds var iedot linku uz pamācību , kā nomainīt manuālās kārbas eļļu? Visur tikai automātiskās kārbas pamācības, bet nevienu sakarīgu manuālās kārbas pamacību nevaru atrast. Sūdzību par kārbu nav, bet kā nekā vismas pienāk pirmā reize. + Nezinu kad pēdējo reizi tā ir mainīta. Kādu eļļu viss labāk liet, un cik daudz? (Jo cik esmu dzirdējis, nedrīkst ieliet vairāk par atļauto.)
09. Marts 2015, 07:02
Darkfoxx rakstīja:Lai nebūtu jauna tēma... Varbūt kāds var iedot linku uz pamācību , kā nomainīt manuālās kārbas eļļu? Visur tikai automātiskās kārbas pamācības, bet nevienu sakarīgu manuālās kārbas pamacību nevaru atrast. Sūdzību par kārbu nav, bet kā nekā vismas pienāk pirmā reize. + Nezinu kad pēdējo reizi tā ir mainīta. Kādu eļļu viss labāk liet, un cik daudz? (Jo cik esmu dzirdējis, nedrīkst ieliet vairāk par atļauto.)
09. Marts 2015, 13:14
weedheady rakstīja:Darkfoxx rakstīja:Lai nebūtu jauna tēma... Varbūt kāds var iedot linku uz pamācību , kā nomainīt manuālās kārbas eļļu? Visur tikai automātiskās kārbas pamācības, bet nevienu sakarīgu manuālās kārbas pamacību nevaru atrast. Sūdzību par kārbu nav, bet kā nekā vismas pienāk pirmā reize. + Nezinu kad pēdējo reizi tā ir mainīta. Kādu eļļu viss labāk liet, un cik daudz? (Jo cik esmu dzirdējis, nedrīkst ieliet vairāk par atļauto.)
maiņa diži neatšķirsies no automāta, skrūve tik ārā skrūvi no padona, lej visu nost, meklē kārbai no sāniem skrūvi, skrūvē vaļā un ar šprici gāz iekšā eļļu kamēr pa to pašu skrūvi ārā sāk tecēt eļļa. kad tas vis izdarīts malacis esi nomainījis eļļu savam c180
kārbā ielīdīs apmēram 1,5L 75w/80 eļļas
09. Marts 2015, 13:20
09. Marts 2015, 16:09
12. Aprīlis 2015, 22:10