05. Janvāris 2013, 12:55
Labdien!
Nesen nobeidzās logu tīrītājs, tīrot logu nevelkas slotiņa atpakaļ tikai izbīdās ārā, tāpēc vajadzētu iegādāties jaunu mehānismu, bez motora. Tas mehānisms der arī no 94.gada auto, mans ir jaunāks 98.gada. Varbūt ir kādam kaut kas piedāvājams? Un kādās cenās tas varētu būt?
06. Janvāris 2013, 18:41
Varbūt,ka vajag tik iztīrīt un saeļļot?
07. Janvāris 2013, 17:15
repsih rakstīja:Varbūt,ka vajag tik iztīrīt un saeļļot?
Viņš jau bij izjaukts, saeļļots tur viss ir, manā gadījumā ir izdilis plastmasas zobratiņš, kurš ar metālu savienojas un rauj uz riņķi, tādējāti neievelkot atpakaļ logu tīrītāju.
08. Janvāris 2013, 02:36
Pirms 3nedēļām, man bija tāda pati problēma. 25ls cits mehānisms. Pats nomainīju, vienīgi problēmas bija ar dīvainajām skrūvēm, kuras darbojas kā "paduškas", nevarēju normāli atskrūvēt viņas nesaplēšot.
08. Janvāris 2013, 09:18
Artec rakstīja:Pirms 3nedēļām, man bija tāda pati problēma. 25ls cits mehānisms. Pats nomainīju, vienīgi problēmas bija ar dīvainajām skrūvēm, kuras darbojas kā "paduškas", nevarēju normāli atskrūvēt viņas nesaplēšot.
šī pati problēma man bija pirms gada, izdevās salabot zobratiņu ieziežot līmē, bet rezultāts pārāk īslaicīgs, tāpēc nolemts pirkt jaunu.