21. Jūlijs 2013, 20:57
Mercedes benz c220 1999. gada universāls.Aizmugurējie pumpējamie amortizatori ir nokalpojuši jau.Man interesē vai var likt nepumpējamos? Citi saka, ka varot, citi saka, ka paliek nestabilāka braukšana. Pumpējamie ir tikai aizmugurē, priekšā ir parastie!
21. Jūlijs 2013, 21:41
sradnug rakstīja:Mercedes benz c220 1999. gada universāls.Aizmugurējie pumpējamie amortizatori ir nokalpojuši jau.Man interesē vai var likt nepumpējamos? Citi saka, ka varot, citi saka, ka paliek nestabilāka braukšana. Pumpējamie ir tikai aizmugurē, priekšā ir parastie!
likt jau var bet tev var kompī visu laiku bļaut ka ir kļūda vai arī aķi rīs visu laiku
22. Jūlijs 2013, 10:08
Par šo vari pameklēt informāciju meklētājā.
1) Pēc atsauksmēm pēc tam braukšana ir pilnīgs pī, ja gribi jebko tajā auto iekraut vai gribas braukt visa ģimene, bet pat tas butu štrunts, ja —
2) Bez pārbūves dokumentācijas problēmas iziet tehnisko apskati. Ražotājs nav paredzējis versiju universālam ar parastiem amortizatoriem un tā skaitās būtiska ritošās daļas pārbūve uz nestandarta (paša izgudrotu) risinājumu.
22. Jūlijs 2013, 10:11
P.S. Ar pumpējamiem ir vienkārši — tie vai nu strādā, vai nestrādā, nav tā, ka daļēji strādā. Tā ka maini tad kad tek, ne ātrāk. Bet ar tukšu sistēmu ne līmenī gan nebrauc — nokausi visu pārējo arī un izmaksas sāks līdzināties auto vērtībai.
22. Jūlijs 2013, 10:23
Jā - būs pilnīgs pī.
Es jau to biju izmēģinājis - universālim uzliku pumpējamo vietā parastos.
Rezultāts - ja brauc 5 cilvēki,pakaļa šļūc pa asfaltu - uz mazākā nelīdzenuma atsitas pret zemi.
Nekad tā vairs nedarītu,un neiesaku nevienam citam
22. Jūlijs 2013, 17:11
Tauta, beidziet ekonomet uz droshibu ibio rio..... neperkat R 18 diskus, bet savedat kartibaa vaagji. Esmu redzejis kaa tads pie Afanasija parbuvets T modelis uz parastiem amjiem burtiski danco pa musu celju pampakiem.
27. Jūlijs 2013, 22:53
Ja šļūc pa zemi, vajag stingrākas atsperes. Acīmredzot pumpējamie daļēji arī pilda slodzes uzņemšnu jeb atsperu funkciju.
28. Jūlijs 2013, 09:51
Rakaris rakstīja:Ja šļūc pa zemi, vajag stingrākas atsperes. Acīmredzot pumpējamie daļēji arī pilda slodzes uzņemšnu jeb atsperu funkciju.
Pumpējamie gandrīz vai aizstāj atsperes. Versijām, kurām nav paredzēti parasti amortizatori, atsperu vieta nemaz nav piemērota standarta atsperēm. Principā sistēma ir kā vecajiem Citroen, kas ar izslēgtu motoru "nogūlās" uz zemes, atšķirība tāda, ka MB sistēmā spiedienam būtu jāsaglabājas.