02. Marts 2016, 22:36
Kaut kā prātā, ka viens ir atslēgt durvis, bet cits palaist motoru. Varētu būt, ka atslēgu vairs nepazīst un tāpēc nevar iedarbināt. Tas ja atslēgas pārāk ilgi bijušas bez baterijas iekšā. To nomaiņa jāveic ātri, nevis izjaucot, aizbraucot uz veikalu pēc jaunas baterijas un tikai tad saliekot kopā. To saiti par atslēgu sinhronizāciju neapskatīju, bet kaut kas tāds W202 varētu būt izdarāms arī paša spēkiem. Oriģinālo signalizāciju nemaz tā vienkārši neatslēgt.
02. Marts 2016, 22:48
Bet es tik vienai pultij ieliku jaunas baterijas un otru neizjaucu pults bez beterijas bija max 15sec.
Meiģināju pa jaunu savienoties ar signalizāciju arī nekas nesanāca!
Kur atrodas signalizācijas bloks un drošinātājs?
02. Marts 2016, 22:52
Nav nekāda atsevišķa signalizācijas bloka. Ir komforta bloks, kas darbina visu logiem, durvīm, lūkām utt., bet tas strādā vienotā sistēmā ar motora vadības bloku un ABS bloku. Oriģinālā signalizācija bloķē visu. Tā ka labāk pacīnies ar atslēgām. Mēģini ar to, kam bateriju nemainīji.
Skaties vai nejauši neesi kaut ko citu atstājis ieslēgtu vai nepareizā stāvoklī, Varbūt vienkārši ar pašu startēšanu problēmas, strāvas problēmas vai kas tāds. Ja nav kārtīga kontakta, tad ir jaungada eglīte pie spoguļa un auto nelec.
02. Marts 2016, 22:56
Ar atslēgu vari atvērt?
02. Marts 2016, 23:02
Ar atslēgu varu bet biju aislēdzis ar pulti un tgt nevaru atslēgt!
02. Marts 2016, 23:07
Imobilaizerim ar pulti nav ne kāda sakara. Un vai mēģināji atslēgu piekodēt?
03. Marts 2016, 08:29
Mēģināju nekas nenotiek...mašīna vispar nereaģē.
Varbūt kādam zināms lab merša elektriķis?
03. Marts 2016, 09:08
Vagonu iela kadreiz bija tads Antons, aiz Atlas motors boksiem, laikam bij uzraksts signalizacijas utt. Nezinu vai vel tur ir.
10. Marts 2016, 12:33
Man otrai atslēgai pogas saplīsušas. Nezinu, vai uzkāpts vai suns iekodies iepriekšēham īpašniekam, bet pogu virsmas plastikāts ir čau. Vai šo kāds ir mēģinājis?
http://www.ebay.co.uk/itm/361323218113?redirect=mobile
10. Aprīlis 2016, 22:10
Esmu nonācis pie tāda secinājuma ka nevirina smidzinātājus vaļā bet pieliekot strāvu klāt tad auto var pielaist varētu būt ka motora vadības bloks ir nodedzis jo man motora pravotka ir bēdīgā stāvoklī!