13. Decembris 2014, 16:38
Šodien izjaucu un izrādījās, ka uzgrieznis (ar sarkano apli) ir kaut kur pazudis. Saeļļoju visu un saliku atpakaļ. Tagad kad ieslēdz logu tīrītāju, tīrītājs pakustas nedaudz un viss, motors tikmēr vēl dūc.
Mani interesē vai var, ar roku, logu tīrītāju pārvilkt no vienas puses uz otru, jo es tā varu?
Un varbūt Jums ir kādi varianti, kur skatīties un ko darīt?
Bildes links
http://failiem.lv/g/uhwsocy#aa/20141213_151657.jpg
13. Decembris 2014, 17:33
sradnug rakstīja:Šodien izjaucu un izrādījās, ka uzgrieznis (ar sarkano apli) ir kaut kur pazudis. Saeļļoju visu un saliku atpakaļ. Tagad kad ieslēdz logu tīrītāju, tīrītājs pakustas nedaudz un viss, motors tikmēr vēl dūc.
Mani interesē vai var, ar roku, logu tīrītāju pārvilkt no vienas puses uz otru, jo es tā varu?
Un varbūt Jums ir kādi varianti, kur skatīties un ko darīt?
Bildes links
http://failiem.lv/g/uhwsocy#aa/20141213_151657.jpg
Kāpēc lai nevarētu pārvilkt? Motoram jāpārvelk, tad jau ar roku arī jāvar.
13. Decembris 2014, 18:23
Nevar ar roku parvilkt.Viniem medz aprauties zobrats uz asites.
13. Decembris 2014, 18:54
Kā jau rakstīju, man arī bīja tāda problēma. Bīja atskrūvējusies , tā pati skrūve. Arī ar roku varēju kustināt, un problēma bīja tāja kas maucas virsū uz motoriņa ko tu pieskrūvē. Aprāvies iekšā bīja, un ķērās. Pa vienam nekur neatradu tādu, un dabūju pirkt visu mehānismu, nomainīju un viss kārtībā.
15. Decembris 2014, 09:02
Droši vien, ka aprāva šlices, tāpēc arī tā lieta nestrādā. Jāskatās asij vai pleca svirai šlices aprautas.
Labākais jau variants būtu mainīt mehānismu, citādi, ja arī sataisīsi, nekad nezini, kad atkal sāks slīdēt pāri.
15. Decembris 2014, 14:20
ega322 rakstīja:Nevar ar roku parvilkt.Viniem medz aprauties zobrats uz asites.
Es biju domājis pliku mehānismu bez motora. Motoru pagriezt vienmēr grūti, mēģinot var ko salauzt.
15. Decembris 2014, 14:50
Jā, neatvienojot elektromotoru, loga tīrītāju ar roku nepagriezīsi, jo pašā elektromotorā ir gliemežtipa pārvads, kas griežot no vienas puses (ar elektromotoru) iet brīvi, griežot no otras puses (aiz slotas) ir bloķējoša rakstura.