Publicēt atbildi

Re: centrālā atslēga

11. Aprīlis 2016, 11:15

Nav ne jausmas kas tev par kaiti,bet divus w202 ar dizeldzinejiem ari nevareja pielaist un spoguli kaut kas mirgoja.Abiem vaina bija releja kas atrodas uz laba stakana,atnacis vala aukstais lodejums.
http://fotki.lv/lv/ega322/comments-41167569/

08. Jūlijs 2016, 22:41

Tātad esmu ticis tik tālu nomainot motora vadības bloku un motora pravodku viņš iet uz 2viem podiem un kad grib uzdot gāzi nomirst...
Kādi ir jūsu ieteikumi?
Kautkas domāju ka nav ar iesmidzinātājiem!

08. Jūlijs 2016, 22:51

Iesmidzinātāju defekts gan būtu ļoti netipisks pavērsiens. Iesaku atgriezties pie elektronikas un vest auto uz servisu, kam ir resursi to diagnosticēt ar aizvietošana metodi t.sk. tā uzņemoties risku ko nejauši sačakarēt.

02. Jūnijs 2017, 21:08

w202 ir problēma ar attālumu kādā darbojas pults.Durvis varu atvērt tikai no mazāk kā 1m attāluma,reizēm pults ir jāliek pie paša loga , lai atvērtu vai aizvērtu durvis. Man ir trīs pultis un visas darbojas vienādi(baterijas esmu mainījis visām) .Kur varētu būt problēma , kā to risināt?

03. Jūnijs 2017, 00:49

Klavajs rakstīja:w202 ir problēma ar attālumu kādā darbojas pults.Durvis varu atvērt tikai no mazāk kā 1m attāluma,reizēm pults ir jāliek pie paša loga , lai atvērtu vai aizvērtu durvis. Man ir trīs pultis un visas darbojas vienādi(baterijas esmu mainījis visām) .Kur varētu būt problēma , kā to risināt?

Cik tālu gaidi, ka tā sistēma darbosies? IR atslēgas ir tuvas distances, salīdzinot ar signalizācijas pultīm. No dzīvokļa pa logu nenostrādās. Jeb iepriekš strādāja labāk un tagad vairs ne?

05. Jūnijs 2017, 06:51

Signalizācijas blokam antena nedarbojas. Var painteresēties pie signalizāciju licējiem, bet tā laikam tāda izplatīta problēma.

06. Jūnijs 2017, 16:34

Sākumā 5m attālumā darbojās . Paziņam ir tieši tāds pats mb , viņam darbojas vairāk kā 10m attālumā.
Lielais attālums nebūtu tik svarīgs, galvenais, lai ejot klāt varu normāli atslēgt nevis vicināties gar logu :D

03. Jūlijs 2017, 22:50

zinu tavu sāpi,man arī tā bija,ka sākumā slēdzās ok un noravēju nost aftermarket signalizāciju,jo patīkamāk ar oem pulti slēgt,tad sāka ar vien švakāk ķert,beigās apnika ņemties,bija tā - ieliec jaunu bateriju,vienu dienu sledzas ok,pēc tam kā pamuļķis stāvi veikala stāvvietā pie mb un vicinies ar to pulti tur ,apnika,uzliku aftermarket sigu un viss,bet par to antenu būs jāpaskatās,būtu jauki atjaunot šito fīču.
Publicēt atbildi