Publicēt atbildi

Re: intereses pec!

30. Oktobris 2012, 20:57

mangalis rakstīja:man nemaz nav tada poga ar ko varetu atslegt to funkciju:(

Tev vajadzētu būt pogai ASR, ar kuru var atslēgt pretspolēšanu.

30. Oktobris 2012, 21:32

nav ari tadas pogas,man ir viens no pirmajiem c klases mb 93gada

02. Novembris 2012, 18:52

taa ASR poga citiem modeliem ir un citiem nav, piemeram maneejam vina atrodas augsaa uz paneli blakus oranzajam avarijas tristura pogai.

Pats es nekadu atskiribu braucot nejutu ar izslegtu ASR, vina manliekas vairak reagee uz mitriem vai slideniem celiem lai masina stabilak uz celja ir

02. Novembris 2012, 23:12

kidrock rakstīja:Pats es nekadu atskiribu braucot nejutu ar izslegtu ASR, vina manliekas vairak reagee uz mitriem vai slideniem celiem lai masina stabilak uz celja ir

Vienkāršāk, neļauj velkošajiem riteņiem izspolēt. Jebšu, kad no ABS devējiem ir saskaitīts, ka riteņi griežas pārāk dažādos ātrumos, samazina pievadīto spēku uz tiem, samazinot motora apgriezienus. Visdrīzākais, ka vienkārši regulējot droseles (?) atvērumu.

06. Novembris 2012, 12:38

notesteju ar spolesanu,riepas spole un nekas neblokejas,un bremzejot kad abs nostrada ari ta lampina nedeg,manam auto drosvien nemaz nav ta pretspolesanas sistema tomer viens no pirmajiem c klases auto,abs darbojas bet ta lampina neiedegas,ir vel kadi varianti kas ta par lampinu varetu but?

06. Novembris 2012, 19:24

man ir C 250TD, sport(rupnicas variants) varu dedzinat riepas, nekas neiedegas un ABS strada nekadas pogas nav.
Ziemas laika 1x iebukseju kad sniegu stumu ar bamperi, neko pabraucu atpakal pa sliedi un tad ar otro izskureju jaunu brauktuvi un nekas nedega. Ta ka nesudzos.

06. Novembris 2012, 20:46

Kaa jau manliekas te simits reizes ir stastiits, ka tas tristuris spidometram pa vidu bridina ka tev riteni normali neturas uz celja - spole, sliid utt un varbut tev nekas neblotjejas jo tu spoleejies uz parak slidenas vietas?

Nu man ar visu ieslegtu ASR spolejas uz slapjas zales un dubliem piemeram, vins jau pilnigi negarante ka tu nekad nespolesi vai nesaksi slidet, vins tikai pielabo cik speej
Publicēt atbildi