Switch to full style
Publicēt atbildi

W202 Nedziest nost oranzais spuldzites indikators

29. Septembris 2012, 20:30

Nu jau kādas 2 nedēļas apkārt kopš ieslēdzās oranžais klucītis, tas kas ziņo ka lampa nedeg.

Senāk man izdega abas tuvās gaismas, nomainīju spuldzes un viss protams bija ok, bet nu atkal oranžais iedegaas, un nu es nomainīju abas priekšējās stāvugunis, jo viena deg tumšāka, bet otra gaišāka. Bet oranzais indikators panelī vel projām deg!

Nav vairs ko mainit, jo visas lampas strāda bez problemam! Varbūt kādam ir ideja kas tur varētu būt? :)

Re: W202 Nedziest nost oranzais spuldzites indikators

30. Septembris 2012, 15:23

Pārbaudi vēlreiz visas lampas kārtīgi. Arī numura apgaismojumu. Un pārliecinies vai esi ielicis pareizās, tieši precīzi tavam modelim paredzētās, lampiņas. Ja arī tad viss ir ok, tad meklē labu elektriķi.

06. Oktobris 2012, 20:23

Pievērs uzmanību aizmugurējo lukturu gabarītu spuldzītēm, tās ir pa divām katrā pusē. Jebšu, ja viena izdeg, var īsti nemaz nepamanīt.
Otrs variants, kā jau iepriekš minēja, par atbilstību. Vairāk tas attiektos uz tūninga spuldzēm. Piemēram BMW E36 nepatika diožu spuldzītes numura apgaismojumam.

29. Oktobris 2012, 16:02

Paldies par padomu!
Ta arii bija, ka viena mazaa staavlampina aizmugure bija izdegusi! Es ari nezinaaju, ka katrai lampai tur 2 deg un ta nepieversot uzmanibu ir gruti pamanit :) oranzais klucis ari protams nedeg vairs
Publicēt atbildi