Switch to full style
Publicēt atbildi

Pagriezieni gļuko!

24. Novembris 2015, 16:33

Sveiki!
Vakar radās problēma. Neviens pagrieziens nav izdedzis, bet pagriezieni strādā tā kā kaut kas nedegtu, gan labajā, gan kreisajā pusē. Domāju, ka vaina relejā. Bet varbūt jums ir kādas citas idejas, kas varētu būt pie vainas...

Palīdziet lūdzu!

Re: Pagriezieni gļuko!

24. Novembris 2015, 16:43

Paši pagriezieni nedeg blāvāk? Ja kaut kur nav laba kontakta, tad arī var ātrāk mirgot. Kā ir ar avārijas gaismām?
Ja problēma ir gan kreisajiem, gan labajiem pagriezieniem, tad iespējams, ka relejs vai vadības bloks jāskatās.

28. Novembris 2015, 01:15

Šķiet, ka deg tik spilgti, cik vajadzētu. Avārijas gaismas deg kā nākas. Kaut kā dīvaini. Kad piešķil aukstu mašīnu tad sākumā pagriezieni strādā normāli. Pēc tam atkal gļuko. Pāris reizes bijis, ka, uz bedres uzbraucot, atkal uz īsu brīdi strādā normāli...

28. Novembris 2015, 10:03

Es esmu par releju.
Man pašam reiz bija problēma - izņēmu releju pārlodēju lodējumus un viss darbojas vēl šodien. Nu jau kādi 3-4 gadi.

17. Novembris 2016, 21:36

Arī pagriezieni gļuko! Drīzāk jāsaka, ka vispār nestrādā :D Nemirgo ne iekšā, ne ārā. Kurā virzienā meklēt? :hvz:

Drošinātāji veseli :pn:

17. Novembris 2016, 21:51

Relejs? :hvz:

17. Novembris 2016, 22:01

Rīt būs jāapskata un jāpabaksta. Tas relejs kaut kur pie drošinātājiem sēž?

17. Novembris 2016, 22:17

Kurjers rakstīja:Rīt būs jāapskata un jāpabaksta. Tas relejs kaut kur pie drošinātājiem sēž?

Vajadzetu būt ka pie drošinātājiem, tik jāatskrūvē lai tiktu pie relejiem.

18. Novembris 2016, 10:55

Apskatot relejus un to kodus diži gudrāks nekļuvu :D zaļajā relejā bija interesantas skaņas, it kā kaut kas grabētu :hvz:
Attēls
Update , izraustiju drošinātājus, viss aizgāja. Ehh, nekontakti... :(
Publicēt atbildi