Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Priekseejaa reste help !!!

24. Decembris 2007, 20:50

Man ir radusies baiga problema ar prieksejo, arejo kapota attaisnamo. Sodien nomainiju prieksejo resti un pricelu, biju jau sapriecajies cik tas bija viegli , bet kad lenam nolaidu kapotu, pamaniju no restes ir vairak neka vajaga izbidijies kapota attaisamais (apmeram, 2-4 cm izbide uz aru :x ). TADAD vai kads man var pateikt ko dariit Kapotu nevar ne aiztaisiit ne atvert !!!

24. Decembris 2007, 21:08

[user]272341|DEALER|Priekseejaa reste help !!![/user]Man ir radusies baiga problema ar prieksejo, arejo kapota attaisnamo. Sodien nomainiju prieksejo resti un pricelu, biju jau sapriecajies cik tas bija viegli , bet kad lenam nolaidu kapotu, pamaniju no restes ir vairak neka vajaga izbidijies kapota attaisamais (apmeram, 2-4 cm izbide uz aru :x ). TADAD vai kads man var pateikt ko dariit Kapotu nevar ne aiztaisiit ne atvert !!!

Bet tas attaisamais kapec izbidijies?Vai petiji sistemu uz kadas vins darbojas.Vai tik tur nebija atspere vai kas tamlidzigs???

24. Decembris 2007, 21:30

kops pirksanas tur bija izlauzts robs reste un par kaut kadu nobiidi nekas neliecinaja..... (agraak viss taisijaas ok ) bet tagat ir d**sa jo ieliku jaunu originalo resti un nevaru neattaiisit ne aizvert kapotu.....

24. Decembris 2007, 21:40

Restei nav sakara ar kapota aizversanu vai atversanu.Reste ir tikai dekorativs elements,vina nekadu funkciju nepilda ne pie aizversanas,ne atversanas.Vaina jamekle citur...
Tēma slēgta