Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Auto krāsošana.

03. Oktobris 2008, 17:12

Baigais... man kolegim darba stav viens vecs kompresors. divcilindru ar diezgan lielu motoru... itka ejosh bet sen nav kustinats, un ir vel ari man viens pasham. darbojas no 220 ar vienu cilindru. principa riepu pumpeshanai paredzets (bez resivera) un vairak par 3,5 acim no vina nedabut... tev kads no tiem interesetu?

Auto krāsošana.

03. Oktobris 2008, 19:58

[user]445|kristapz|[/user]ok, labak pastastiet vietu, kur paarmetinaat vienu aizm. spaarnu un piekraasot auto. PA LEETO, vaarda tieshajaa noziimee. salaiduma vietu precizitaate nav svariiga, kraasoshanas kvalitaate arii ne iipashi. svariigi ir lai kraasa buutu taada pati un lai no 5m attaluma auto izskataas +/- normaali. ir kaadi varianti kaadam zinaami?

Kaut kad tāds lētais variants bija Talsos, pat pēc pirmā lietus rūsa nenāca ārā. Jautā, ja ir vēlēšanās to darīt tik tālu.

Auto krāsošana.

03. Oktobris 2008, 20:00

[user]445|kristapz|[/user]ok, labak pastastiet vietu, kur paarmetinaat vienu aizm. spaarnu un piekraasot auto. PA LEETO, vaarda tieshajaa noziimee. salaiduma vietu precizitaate nav svariiga, kraasoshanas kvalitaate arii ne iipashi. svariigi ir lai kraasa buutu taada pati un lai no 5m attaluma auto izskataas +/- normaali. ir kaadi varianti kaadam zinaami?

nu zini,pats uz savas ādas esu izjutis.skopais maksā divreiz-divreiz

Auto krāsošana.

03. Oktobris 2008, 20:23

P.S. Vabo - vari man uzdāvināt jaunu kompresoru!

mogu vrezu podaritj :D vesit tinn 5 s,no samomu vitasdkivatj pridotsa iz boksa :P

Auto krāsošana.

03. Oktobris 2008, 20:30

frezu podari mne :! .ja vitashchu i vivezu,obischaju na lom nezdavatj! :ninja:

Auto krāsošana.

03. Oktobris 2008, 20:33

vabo gan miljonars... tadu vertibu davina! es pat maksat butu ar mieru!

Auto krāsošana.

03. Oktobris 2008, 20:34

es ar samaksashu! un izvedishu. :ninja:

Auto krāsošana.

03. Oktobris 2008, 20:35

[user]504065|MB-811|[/user]vabo gan miljonars... tadu vertibu davina! es pat maksat butu ar mieru!

tev vinu nebus istaba kur likt! :!
man 2 virpas ir frezes naf :cry:

Auto krāsošana.

03. Oktobris 2008, 20:39

ptu blin,ne freza a tokarnij stanok pomojemu 80 godov ,nutak kak Vi tut vse tak hotite kupitj,togda na4aļnaja cena 400 ls :ninja:

Auto krāsošana.

03. Oktobris 2008, 20:41

nu virpa tas jau kas cits...
Tēma slēgta