Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

11. Novembris 2006, 20:43
11. Jūnijs 2007, 08:48
sveiki kopeiki, aktualizējies jautājums par krāsošanu, dažu vietiņu apstrādi un izlabošanu un iespējams vēlāk pat pilnīgu auto pārkrāsošanu...
viktorīna: KUR pēdējā laikā ir kāds k- ko darījis un kur var braukt ?
11. Jūnijs 2007, 08:50
[user]2|SZ|[/user]sveiki kopeiki, aktualizējies jautājums par krāsošanu, dažu vietiņu apstrādi un izlabošanu un iespējams vēlāk pat pilnīgu auto pārkrāsošanu...
Šitas man ari interese
viktorīna: KUR pēdējā laikā ir kāds k- ko darījis un kur var braukt ?
11. Jūnijs 2007, 08:53
Zolitūdē ir laba vieta...bet cenas nav tās zemākās....
11. Jūnijs 2007, 09:10
[user]45272|Rays|[/user]Zolitūdē ir laba vieta...bet cenas nav tās zemākās....
tas nu būtu skaidrs, cena ir visam, tikai vai kvalitāte atbilst cenai, lūk tas jau ir jautājums..
kas ir tā vieta ?
11. Jūnijs 2007, 09:17
Man krāsoja viens draugs... Cena bija normāla un kvalitāte super, krāsa vispār neatšķiras!!! Ja durvis tika krāsotas līdz pusei, tad to nemaz nevar redzēt! Vienīgais rūsiņa tomēr pamazām atkal lien ārā!

Bet nu... mans Mersis ir sists aizmugurē, tāpēc nav brīnums, ka rūsiņa ir... Minimāli, bet man tas nepatīk!
11. Jūnijs 2007, 09:36
Kvalitāte ļoti laba ir....uz Zolitūdes ielas atrodas .........
11. Jūnijs 2007, 09:43
Tas ir ieksha, aiz Sky veikala, privatmaja?
K.
[user]45272|Rays|[/user]Kvalitāte ļoti laba ir....uz Zolitūdes ielas atrodas .........
11. Jūnijs 2007, 09:52
nop.....tas ir pretīm 9 stāvu ēkām.......Privāt maja un blakus angārs.....
25. Jūlijs 2007, 10:14
интересует информация о фирмах в германий или в странах скандинавийй где можно очень качественно с заменой необходимих деталей на новые перекрасит полностью машину, вопрос очень актуальный, доставка до места назночения, сроки, и как лудше вести просто пустой корпус в зборе или вести все машину, чтоб они сами ее разобрали и собрали. :! :! :!