Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 87 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Lonžerons
AtbildeAtbilde saņemta: 31. Augusts 2009, 15:54 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
un kas ir skrotis? krieviski?

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Augusts 2009, 15:56 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2009, 10:14
Atbildes: 4370
Atrašanās vietas: Varakļāni
Mašīna: W202 un C124
Citēt:
31 August 2009 16:54:44 Tochev rakstīja:
un kas ir skrotis? krieviski?

дробь

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Augusts 2009, 17:55 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Oktobris 2007, 19:25
Atbildes: 2301
Atrašanās vietas: W25
Mašīna: nopietnu seju
Mizx - Tu apgalvo, ka smiltis, skrotis jau neizmanto 25 gadus (no kurienes tāds tiešs skaitlis???), jo tas ir novecojis, nav moderns, nezinu kā vel pateikt, rūsas noņemšanas veids! Tad, tīri idejiski, man ir jautājums, kāpēc Tu vēl brauc ar 123, 107, kas no auto būves viedokļa arī ir novecojušas, nemodernas tehnoloģijas? :hvz:
Piezīmei: Tu esi izgājis `smilšu` strūklas kursus! Tev ir pārdots šis pakalpojums un kā jebkurš pakalpojuma devējs, neviens Tev neteiks, ka Tu tagad ej kursos, kur `smilšu` strūkla nav labs pasākums tādā un tādā pozīcijā! Protams, ka Tev tiks klārēts, ka tas ir vispareizākais un vienīgais veids, kā noņemt rūsu vai tml. Varu derēt, ka šie paši kursu tēvi arī pārdod iekārtas un darbina šīs iekārtas atlīdzībā pret naudu! Kā jau teicu - neviens neteiks, ka pārdod mēslu, bet gan apgalvos, ka tas ir samij samij lučšij! Tas tā!
Vēl Tu atbalstīji jauno, `pareizo` krāsošanas tehnoloģiju, kur tiek izmantotas krāsas uz ūdens bāzes un ka visas iepriekšējās krāsošanas tehnnoloģijas ir novecojušas u.t.t. Tad nu lūk, jauns Ferrari 335 ar šausmīgi `skaistu` krāsojumu:
Attēls
Drausmīgi skaisti! :nu:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Augusts 2009, 17:59 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Un vēl es ļoooti gaidu, kad pie `remontu pieredzes` redzēšu kā pēc Tava viedokļa notiek pareiza grīdas metināšana! ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Augusts 2009, 18:26 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Augusts 2008, 15:10
Atbildes: 115
Mašīna: -
Ūdens bāzes krāsas ir radītas ar mērķi rūpēties par apkārtējo vidi!:)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Augusts 2009, 18:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
baigais, ar nezināšanu nelepojas! par krāsošanu izrunājām — man par aktuālajām tehnoloģijām un materiāliem izrādījās taisnība. Konkrētā bilde un jaunu auto krāsojums kārtējo reizi apliecina Tavu nezināšanu par krāsošanu vispār!!! Jā, tāds krāsojums šobrīd tiek atzīts par labu un ideālu 100% autoražotāju! Daļai Toyota pat "mandarīns" ir tāds, kādu Tu gribēdams garāžā neatkārtosi, jo tas tiek darīts speciāli!!! Tāpēc, ka ideālai, gludi pulētais krāsojums perfekti izceļ katru mazāko švīku, nejauši nobrauksi ar rokassomiņu gar auto un tas būs redzams! Ar šādu krāsojumu, tiek panākts viegls matējums un mikroskrambas nekrīt acīs. Attiecīgi auto iespējams ilgāk izskatīsies labi! Tā kā kārtējo reizi esi apliecinājis savu nezināšanu! Bet manis teikto Tev apstiprinās jebkurā lielā krāsošanas centrā — soļo kaut uz Domeniksu un noskaidro, kā un kāpēc tā viņi servisā krāso MB un kādas ir MB prasības viņu krāsojumam!!!

25 gadi un strūklošana? Nu, precizēšu, ja vēlies zināt datumu. Un mani kursi bija mazliet citādi, es par tiem neesmu maksājis ne santīma. Es tos gāju tāpēc, lai zinātu, ko tirgot. Un tāpēc zinu ne tikai vienu firmu, jo lai ko piedāvātu, ir jāzina konkurenti. Un mācījos es tāpēc, ka uzskatu — ikvienam ir jāzina viss, lai spētu pārdot. Nevis tikai bakstīt ar pirkstu bukletiņā un gudri runātu. Manas mācības bija mana izvēle, ražotājs to saprata, tāpēc piedāvāja par brīvu. Un tā nostrūkloju daļu W107 kā instruktors mācīja, apmeklēju to restauratorus Vācijā, sapratu, kā un kas viņiem, prasības virsmas apstrādei no restaurācijas viedokļa, tad vēl nostrūkloju W107 ievērojot restauratoru prasības. Pats savām rokām.

Tāpēc lūdzu iemācamies vienreiz nerunāt par lietām, no kurām neko nezinām un nedarām! Par metināšanu neko neteikšu, varu stāstīt, kā man kurš elements tika mainīts, kas tika darīts, kamēr es asistēju. Smalkākas nianses tad man jājautā darītājam. Baigais, manā pirmais pārlasītais auto ir no laika, kad Tu vēl par vidusskolu tikai sapņoji. Tāpēc lūdzu, ja vēlies ar mani par šiem jautājumiem runāt, izpēti informāciju, nevis dalies tajā, ko Vasja stāstījis par strūklošanu vai krāsošanu — Vasjas dēļ esi ļoti, ļoti šajās lietās atpalicis.

P.S. Kamēr esmu nesavietojams ar IE, es nevaru solīt ne rakstus, ne remontu pieredzi, to labi zini.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Augusts 2009, 18:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
P.S. baigais, ja vēl vēlies ar mani pastrīdēties, tad labāk nevajag. Sākšu atcerēties dažādus stāstus ap Tavām remonta "spējām". Piemēram, darbības ap Richy bijušās kupejas eļļas radiatoru, kas pārvērtās megapasākumā un cik cilvēki tajā tika iesaistīti, kā bija vajadzīgi personīgi sakari Vācijā noliktavā, lai Ziemassvētku brīvdienās vispār kaut ko varētu dabūt. Un tas viss tikai tāpēc, ka uzreiz man nepaprasījāt, kas tur darāms. Lepnums ierunājās un tāpēc nevarējāt piezvanīt! Remonts aizņemtu tik cik radiatora nomaiņa! Un ir vēl līdzvērtīgi stāstiņi! Par mani šādus vēstures faktus neatradīsi! Runājam par lietām, par kurām zinām un par kurām nezinām, mācāmies jautāt! Un tam te ir arī privātas ziņas, lai publiski nav jāblamējas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Augusts 2009, 18:47 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Eu...mizx jau sāk runāt tā kā es... vot ņemšu un apvainošos!:kresls:

Bet viņam ir taisnība skrotis atstāj ļoti negatīvu ietekmi uz virsbūvēm.
taga moderni ar plastmasas bumbiņām šaut.
a smiltis neizmanto dēļ putekļiem un problēmām ar aizvākšanu no metālu virsmas.

Apelsīns uz ferari?
Nu un? Tas ir vienkārši modes kliedziens.
Apsties vēl ālkīda krāsām krāsotos auto ...viss super -a no rūpnīcas viņi iznāca gandrīz tādi paši ...vienkārši pulējot panāk effektu ka viss spīd.
So varēja likt n kārtas krāsas lai dabūtu pareizo dziļumu.
Taga tas ir kā platformenes. tikai nedaudz perversāk jo apelsins ir zem lakas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Augusts 2009, 20:22 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Mizx - es nesaku, ka Tev nav taisnība, taču nepiekrītu, ka Tevis sniegtā informācija ir absolūts reglaments visam! ;)
Vistiešākais dzīves piemērs: Tu saki, ka manas darbības dēļ tika sačakarēts eļļas radiators Ričam! Pilnīgākās muļķības!!! Es aizbraucu un mēs dabūjām vaļā vismaz vienu caurulīti! Otru nevarēja, jo vairs nebija, kur pieķerties klāt dēļ auto saimnieka darbībām, nevis manām! Tā kā redz - ne visu Tu zini! ;)
Edit: no raditora caurulīti atskrūvēja Nompelis, kas bija atbraucis līdzi, bet es ar atvesto pusautomātu piemetināju uzgriezni, lai izskrvētu skrūvi no padona!
Tas informācijai, lai tiešām Tu zinātu, kas bija tajā pasākumā!

Pēdējo reizi laboja baigais - 31. Augusts 2009, 20:29, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Augusts 2009, 21:07 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

un secinājums no visa šitā ir,ka lonžerons jāmaina?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 87 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012