Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 15:28

ir specialas salvetes it ka pulejamas un attaukojamas, mes vismaz ar tadam darbojamies, tas neskrape un lieliski nonem parpalikumus

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 15:49

To vasku uzklāt uz mitras vai sausas lupatiņas...citur vajag uz sausas, citur atkal uz mitras???

Labi, ar T kreklu noņemšu to vasku nost un ar cepuri uzspodrināšu!!! :)

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 15:50

[user]210879|Sirdsmiers|[/user]To vasku uzklāt uz mitras vai sausas lupatiņas...citur vajag uz sausas, citur atkal uz mitras???

labak ar voilaku spodrini

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 15:57

[user]136786|intars|[/user]
[user]210879|Sirdsmiers|[/user]To vasku uzklāt uz mitras vai sausas lupatiņas...citur vajag uz sausas, citur atkal uz mitras???

labak ar voilaku spodrini

Kas ir Voilaks - nesaprotu!!! :whistle:

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 16:09

:D :D :D voilaks ir tads silatais apavs ko nesaja tavi senci un mani ar un vel tagad nesa zvajnieki kad iet zveja ziema :lol:
cilveks ari ta sauc dazus .... :lol:

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 16:42

[user]136786|intars|[/user]:D :D :D voilaks ir tads silatais apavs ko nesaja tavi senci un mani ar un vel tagad nesa zvajnieki kad iet zveja ziema :lol:
cilveks ari ta sauc dazus .... :lol:

Skaidrs
:D :D :D

Bet kur lai tādu dabon...žēl būs zābaku griezt kopā!!!

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 19:02

[user]210879|Sirdsmiers|[/user]
[user]2|SZ|[/user]nez..veciem autiņiem jau nu vajadzētu iziet 1x pulēšanu un krāsas atjaunošanu, citādi tas efekts ir mazjūtams....

es pats personīgi lieku auto mazgāt un vaskot citiem...

Ja nav laiks, tad protams, lai citi mazgā un vasko....bet tā mašīna man jau pēc 2 dienām ir putekļaina jau no stāvēšanas vien un katru reizi atdot 5cīti par to, man negribas....patīk man tas pats process....nomazgāt, noslaucīt...tad stiklus notīrīt, pie reizes salonu izsūkt....parasti tā ir sestdiena vai svētdiena....nu katram jau savs!!! :)

es ar esmu no tiem kam nepatiik uzticeeties citiem savu auto ne mazgaat ne puleet...
Noskalot parastajaas moikaas nav probleemu bet vienmeer kaut kas neapmierina tapeec censhos pats gan mazgaat gan vaskot:)
Vaskoshanas proces aiznjem ap 3h vaskojot ar roku(vismaz man):D

Auto vaskošana

30. Jūlijs 2007, 20:42

Kādas ir atsauksmes par SONAX auto kosmētiku?

Auto vaskošana

30. Jūlijs 2007, 20:45

ir meginati visadi... bet kas pamegina brunurupuciti... tie vairs neeksperimente...

Auto vaskošana

30. Jūlijs 2007, 20:53

Es pērku tikai Sonax... Princips laikam! :D Ir ok!
Tēma slēgta