Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

03. Oktobris 2008, 10:29
mandarīns ir arī pavisam jauniem auto.
03. Oktobris 2008, 10:30
un tikai nevajag te sstāstīt, ka kāds var nokrāsot Latvijā labāk kā no oriģin. rūpnīcas kameras
.gif)
pasakām neticu.
bija iespēja vienā kantorī tjipa pa nopietno krāsot, bet tur viss auto Ls 2500. Ne šim auto
03. Oktobris 2008, 10:31
[user]2|SZ|[/user]un tikai nevajag te sstāstīt, ka kāds var nokrāsot Latvijā labāk kā no oriģin. rūpnīcas kameras
.gif)
pasakām neticu.
bija iespēja vienā kantorī tjipa pa nopietno krāsot, bet tur viss auto Ls 2500. Ne šim auto
.gif)
ladno,ladno,mol4u!

:whistle:
03. Oktobris 2008, 10:33
Vabo, nopietni. Ir reāli piemēri, ko parādīt ?
03. Oktobris 2008, 10:37
mandarīns - tas ir slikti. Tie, kas krāso ar mandarīnu - dara slikti. Arī rūpnīca, arī tie, kas pa štuku krāso.
P.S. bez mandarīna var nokrāsot, vajag tikai palūgt meistaram
.gif)
Bet klients jau nejēdz. Ka tik smuki spīd un rūsu neredz.
03. Oktobris 2008, 10:39
labi Richy, ja Tu uz šo uzstāj, tad vēlētos konkrētus piemērus dzīvē.
Un meistara koordinātes, lai zinu, ko nākamajam projektam plānot.
03. Oktobris 2008, 10:41
ko tieši Tu vēlies?
lai es Tavā vietā izdomāju ko prasīt meistaram?
Es taču saku - jebkurš normāls meistars var bez mandarīna nokrāsot. Tikai nedaudz vairāk jāpiestrādā un vairāk krāsas jāpūs. Pat Baigais putekļainā garāžā varēja. tik cik darba vairāk un krāsa tērējas vairāk.
03. Oktobris 2008, 10:42
Mandarīns nav labi, bet fakts -- rūpnīcas krāsojumam ir mandarīns. Tas mazliet saistīts arī ar metodēm un konveijeru. galvenais, lai nav putekļi krāsojumā, burbuļi un notecējumi. Lielākās ziepes, ja krāsa ir "paštaisīta", nevis pēc koda. Tad vēlāk piekrāsojot citu detaļu krāsotājiem ir ko nopūlēties, lai piedzītu pareizo toni. Dažreiz visai neiespējami, īpaši tas attiecas uz visādiem hameleoniem, kas ir veidoti pēc individuālām receptēm un ar tonētām lakām. Tad ir, ka skopais maksā divreiz. Par pilnu auto pārkrāsošanu.
Atceramies, ka šobrīd MB krāso ar keramiskām krāsām t.i. tās ir noturīgākas pret skrāpējumiem un sitieniem, tāpēc dārgākas. Diemžēl parasti pārkrāsojot mēs izvēlamies parastu krāsu un buktītes tajā sāpīgi, bet parādās ātrāk. Pasūtot jaunu detaļu to iespējams pasūtīt oriģinālā krāsojumā, bet tas ir apmēram +33% pie cenas un sanāk diezgan sālīti, ja detaļa ir lielāka.
03. Oktobris 2008, 10:45
[user]2|SZ|[/user]labi Richy, ja Tu uz šo uzstāj, tad vēlētos konkrētus piemērus dzīvē.
Un meistara koordinātes, lai zinu, ko nākamajam projektam plānot.
lai pavisam būtu viegli, parunā ar Motormuzeja meistariem. Viņi arī bez mandarīna māk nokrāsot. Tur es 100% redzēju rezultātu.
03. Oktobris 2008, 10:46
es neesmu krāsotājs, ne arī speciālists, ne man kāda pieredze un sertifikācija- tamdēļ diži te nestrīdēšos.
Kad meklēju meistaru, galvenais bija, lai ir jēdzīgi nokrāsots, lai nav brāķis, lai kārtīgi pastrādā.
Kad prasīju visiem, kādu izvēlēties-tad visi meistari bija kā Krāsošanas Dievi, protams, sākumā paskatījos viņu darbus kopā ar tehniski advancētāku cilvēku un izlēmu.
Šamais man iedeva 3 gadu garantiju pret rūsu, kā arī nav nekādu pretenziju pret mandarīnu, jo nu ar pirkstu tīri nejūt, visas krāsu pērjas arī neatšķiras un ir ok.