Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Kur labi krāso.

08. Jūnijs 2006, 15:35

normāli.Visur +/- 50-70 lati par detālu, a te 120 8D

Kur labi krāso.

08. Jūnijs 2006, 15:36

[user]540|RICHY|[/user]normāli.Visur +/- 50-70 lati par detālu, a te 120 8D

iepūtiet man 120 pa detaļu..tīri serviss tik vārās.....40 ls pa detaļu kvalitāte būs tāda pati......

Kur labi krāso.

08. Jūnijs 2006, 15:37

nu nez. paņēma otrajā dienā, taisīja 3 dienas. citur rinda 3 nedēļas. biju iepriekš dzirdējis labas atsauksmes, pie tam summa bija daudz tuvāk kasko ciparam kā citur, tāpēc arī aizbraucu.

Kur labi krāso.

08. Jūnijs 2006, 15:39

ja nav noslēpums, kur var Chrysler lielos spārnus pielīdzināt vidējas a/m detaļai un krāsot par Ls40? Moš pulēšana lieka laika tērēšana, jādod uzreiz pārkrāsot?

Kur labi krāso.

08. Jūnijs 2006, 15:46

nu manam mersim ar spārns nav mazāks....bet nu nekur kur esmu bijis vairāk pa 60ls pa detaļu nav prasīts....lielumu neņēma vērā....uz visu auto sanāca 600 LS un uz augšu+materiāls...pa tādu naudu var labi nokrāsot mašīnu.......

Kur labi krāso.

08. Jūnijs 2006, 16:04

ok, varbūt vienkārši neprotu meklēt. Pāris reizes ir nācies saskarties ar krāsotājiem, arī viens auto pārkrāsots + izlīdzinātas buktes kopā par Ls800, bet rezultātā ir pēc gada buktes atpakaļ, jo vienkārši bija špaktelētas nevis iztaisnotas + krāsai robiņi, + pēc nelielas (spēciālās auto) uzlīmes noņemšanas nonāca gabaliņš nost.
Kaut kā neesmu pārliecināts, ka ievērojot pareizas tehnoloģijas var palīst zem 1000.

Kur labi krāso.

08. Jūnijs 2006, 16:50

[user]3406|Garajs|[/user]Kaut kā neesmu pārliecināts, ka ievērojot pareizas tehnoloģijas var palīst zem 1000.

:iagree:

Kur labi krāso.

08. Jūnijs 2006, 19:14

Tie krāsotāji par 50 Ls / detaļa tās žāvē ar "lodlampām". Pa vienai detaļai jau var, bet tehnoloģijas tur neievēro. Un kad sāk uz to norādīt, tad sāk stāstīt, ka izmantojot kādas tur jaunās krāsas, kam žāvēšanai prasību neesot u.t.t. -- apmēram, ka pašas tur uzklājas un uzreiz piekalst. Pa vienai detaļai arī izskatīsies OK, bet ja šādi domā piekrāsot 2, 3 vai vairāk detaļas, tad auto sāks izskatīties pēc puzzles, to varu garantēt. Un visu izšķir meistaru roku veiklība. Mums te tomēr daudziem gadījusies auto pārkrāsošana un lētie varianti 100% gadījumu izrādījies īslaicīgs prieks. Čakarēšanās ir arī taisot dārgi un it kā nopietni, bet tas tomēr ir labāks rezultāts. Kā teicis Rols-Royce dibinātājs: "Cenu aizmirst, bet kvalitāti -- nekad!"

Kur labi krāso.

08. Jūnijs 2006, 19:38

[user]3406|Garajs|[/user]http://majaslapa.lv/glazura/

Pats nesen pārbaudīju, varu tikai ieteikt. Kvalitāte super, tagad tā spērna dēļ nāksies visu mašīnu pulēt, jo krāsa tik dzidra un dziļa, bet pārējais jau mazliet pabalējis.

Vienīgi tā piebraukšana tur tāda mistiska + noteikti vajag pārliecināties, ka mašīna JAU ir gatava. Uz konkrētu laiku norunāt riskanti, kāds kaut ko aizmirst vai nepaspēj pabeigt.

Esmu tur krāsojis 2vus dažādus auto ...:
1) 1majā reizē bija pretīga attieksme un sabradātas noņemtās plastmasas detaļas. Uz manu aizrādījumu, ka viņas nebija tādas, man atgādināja manu izcelšanos un nepiemirsas radurakstus :D kvalitāti nepaspēju novērtēt auto pēc 3 mēnešiem pārdevu.
2) 2rajā reizē piekrāsoju kapotu, spārnu un jaunas līstes zem priekšējiem lukturiem. Spārns kirdik pēc gada, kapotam vienai kantei aizmirsuši uznest krāsu, saplēsa kreisā luktura korpusu.

Personīgi es tur ..., nekad mūžā !!! Kaut gan kur krāsot pie vajadzības nav ne mazākās nojausmas :D

Kur labi krāso.

08. Jūnijs 2006, 20:32

p.s.
Ja agrāk vienīgā šaize pie mazgāšanas bija smilšainās STATOIL birstes, tad nupat ir iemācījušies krāsu nomazgāt arī "rokas" mazgātuvēs !!! 8D ... varbūt spiediens par šerpu, vai ķīmija par krutu, bet "Olympia" stāvvietas mazgātuvē man riktīgu krāsas pleķi no aizmugures bampera pamanījās nomazgāt, ka grab !!! :(
Tēma slēgta