Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Bampera krasosana

24. Jūlijs 2009, 17:09

Nu, lai jau būtu kosmiskas! :shura:

Bampera krasosana

24. Jūlijs 2009, 21:19

Nu nezz, nezz, interesanti jau palasīt, bet tgd kāreiz pārkrāsoju savu W140 pie laba meistara, agrāk jau esmu ar viņu sadarbojies. Man par VISA autokrāsošanu paņem 350 LS + 70Ls materiāli, 2.L pigments, 3.5 litri lakas, 1.5litrs sķaidītājs. Nezz, esmu līdz šim ļoti apmierināts ar viņa darbu :) Es uzskatu, ka esmu lēti ticis cauri :):super:

Bampera krasosana

24. Jūlijs 2009, 21:20

P.S pietam var arī dabūt lētākus materiālus, es ņēmu dārgāko pigmentu un laku :)

Bampera krasosana

25. Jūlijs 2009, 02:18

24 July 2009 17:43:56 gaidzin rakstīja:
24 July 2009 16:59:53 Viks rakstīja:
Biju domājis mūsu biedru ar niku Baigais! Biku augstāk ir posts no viņa, uzraksti PM

Baigajam ir kosmiskas cenas.Varu ieteikt meistaru,kas man krasoja bamperi.Kvalitate teicama,cena pienemama.tikai 25 Ls ar visu krasu.Baigais nestav lidzi......

baigie jociņi spociņi...:koks:

...tad jau var dzert "Možuma" tēju,ar ne vainas.......... :haha:

Bampera krasosana

25. Jūlijs 2009, 03:47

24 July 2009 22:19:47 artursoskalns rakstīja:
Nu nezz, nezz, interesanti jau palasīt, bet tgd kāreiz pārkrāsoju savu W140 pie laba meistara, agrāk jau esmu ar viņu sadarbojies. Man par VISA autokrāsošanu paņem 350 LS + 70Ls materiāli, 2.L pigments, 3.5 litri lakas, 1.5litrs sķaidītājs. Nezz, esmu līdz šim ļoti apmierināts ar viņa darbu :) Es uzskatu, ka esmu lēti ticis cauri :):super:

Citam ar vaļiku ir ok, citam ar balonu un ķīniešu pistiku ir ok citam vajag tiešām normālu kŗasojumu.
pa 350ls kameras filtrus un pečkai degvielu nevar iepirkt ...kur nu vēl sagatavot auto krāsošanai.
Dod uzminēt krāsoja garažā un krāsošanas kamera bija ļoti pazīstama brenda -"brīva improvizācija par tēmu"??

Vai vienkārši nolīmēja un nopūta kā stāv pat nenomazgājot auto???

Vispār pipec krāsot w140 pa bazarskij.
Es saprotu žigas, opeļus nu darba auto tipa ...bet nu w140 vrode nav no tādas sugas...

Tas nav uzbrauciens, vienkārši mati stāvus ceļas no cilvēku naivuma.
Laigan Norvēģi arī saka ka norvēģietes takš smukas, kāmēr neatbrauc uz Rīgu un nepaņem kādu krievuškiņu pa kokčiku :)
pat konveijera lietuvieši auto pūš par ~500ls

Bampera krasosana

25. Jūlijs 2009, 08:12

Baigajam cenas nav kosmiskas, bet labas.

Pie tam blakus labai cenai ir arī ļoti laba darba kvalitāte -reta parādība mūsu valstī.
Pēdējo reizi laboja ZV - 25. Jūlijs 2009, 08:12, kopā labots 1 reizi.

Bampera krasosana

25. Jūlijs 2009, 09:20

Atkal garlaicīgā diskusija "Baigā krāsošana" vs. "pret Baigā krāsošanu". Kā jau tagad visu laiku. Nu, krāso puisis. Nu, kvalitāte vidēja — bez problēmām var atrast, kur piesieties. Bet vai tāpēc ieteikt / neieteikt? Te tak par cenām diskutē un to atbilstību rezultātam. Katrs savu auto var taisīt kā grib. Un Baigajam nav ne slikta krāsošana, ne laba, vienkārši ir atbilstoša!

Bampera krasosana

25. Jūlijs 2009, 09:48

Miz,ne v obidu, pozovi kogda na bazare ogurci vibiratj budew,posmotretj ho4u:shura:

Bampera krasosana

25. Jūlijs 2009, 12:54

ja nav ES marķējuma, tad gurķis ir ķīnas pakaļdarinājums :D a tā iesaku noskaidrot, kas ietilpst krāsošanas darbos.. tikai krāsošana, vai arī pilns komplekts, lai galarezulātā nebūtu vēl jāpiemaksā uz pulēšanu u.t.t. :znaika:
Pēdējo reizi laboja Amakatanav - 25. Jūlijs 2009, 12:55, kopā labots 1 reizi.

Bampera krasosana

25. Jūlijs 2009, 21:16

25 July 2009 10:48:40 vabo rakstīja:
Miz,ne v obidu, pozovi kogda na bazare ogurci vibiratj budew,posmotretj ho4u:shura:
Nesapratu... Jo mana doma jau būtībā tāda arī bija — tas pats, kas tirgū gurķi.
Tēma slēgta