Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 19:59

[user]307477|gaidzin|[/user]
[user]2|SZ|[/user]QP 124 pēc 93. gada aizmugurejais stikls maksa tiesi ls 600- 700 atkarība no krīzes.

un neesmu redzejis nevienu C124 ar veselu, bez piena, aizmugurejo stiklu. Ja nav, tad jau mainīts

Ko nu dzen te,man ir bez piena aizm stikls....

Un Tu esi 100% pārliecināts ka stikls nav mainīts?
Mašīna jau no rūpnīcas ir pie Tevis ka tā saki?! 8)

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 20:23

[user]203592|the_jok3rz|[/user]Cik sapratu tad to melno ietvaru, nejau servisā Tev salocīja, bet tie kas izsita ja?
Ja tā tad tas ir apmēram no sērijas aizdzinu apmainīt riepas bet apmainīja arī amortiņus?!
Pats kaut vārdu ieminējies stikliniekiem ka vajadzētu to atlocīt atpakaļ? stiklu ielika viss, brauc laimīgs, nevis Tev meistari skries klāt un teiks: klau vecīt nevajag vēl to nevajag vēl šo izdarīt, varbūt Tev vajg riepas piepumpēt, varbūt eļļu pieliet ko?!

Vēl viens iemesls kāpēc mana mašīna servisos neparādās un neparādīsies, Servī ir pilnīgi pie d....sas, stils iekšā i miers, tas ka pēc tam veļās moldingi nost u.t.t. tas nevienu neinteresē. Man 2 darba mašīnas ir bijušas uz stikla maiņu abas ar huiņām. Berlingo vēlās moldingi nost, Astrai kājas slapjas pēc moikas un strādāja viens dvorņiks, jo bija norāvuši šrnīru dvorņikam. Diemžēl bet tā ir, visur kur stāv nākamais rindā pēc principa "davai fiksi, šodien vēl var tricāru noraut" tā bija un būs.

p.s. nekas personisks

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 20:24

Rāmīti salocīja šosejbosiki. Stiklu servisā viņu neizlīdzināja.

Rakstu ko domāju.

Manuprāt tas rāmītis pieder pie stikla, viņam ir TIEŠA loma, lai stikls turētos iekšā, tādēļ stikliniekam jāvērš uzmanība aŗī viņam.

Secinājums - pirms brauc servisā, kārtīgi, jo kārtīgi izrunā visas lietas līdz pēdējai skrūvītei.

Spriežot pēc šādas attieksmes no servisiem, labāk izdot 3x lielāku naudu bet iemācīties un sataisīt pašam.

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 21:15

[user]187512|Udritis79|[/user]

Vēl viens iemesls kāpēc mana mašīna servisos neparādās un neparādīsies, Servī ir pilnīgi pie d....sas, stils iekšā i miers, tas ka pēc tam veļās moldingi nost u.t.t. tas nevienu neinteresē. Man 2 darba mašīnas ir bijušas uz stikla maiņu abas ar huiņām. Berlingo vēlās moldingi nost, Astrai kājas slapjas pēc moikas un strādāja viens dvorņiks, jo bija norāvuši šrnīru dvorņikam. Diemžēl bet tā ir, visur kur stāv nākamais rindā pēc principa "davai fiksi, šodien vēl var tricāru noraut" tā bija un būs.

p.s. nekas personisks

Nu bet paskaties no citas puses, ja Tu pats strādātu servisā, vai Tu pis*os (atvainojos par izteicienu) pa velti tur kur neviens Tevi neprasa? domāju ka nē! Jazzfunk tas arī uz Tevi atiecas :) nostādi sevi to darbinieku priekšā.
Stiklu taču viņi tev ielika, stikls nekrita ārā, turējās un viss, ko viņiem vēl vairāk vajag!

Runājot par moldingiem, tas gan ir tieši saistīts ar stiklu un stiklinieku darbu, Tavā gadījumā pavirši ir strādājuši, par to ka ūdens tecēja iekšā, tur varētu būt pa maz līme uzspiesta, vai arī līmes savienojumi nav savilkti u.t.t, bet tādos gadījumos, ja arī kas tāds notiek, klientam tiek bezmkasas stikls pārlīmēts u.t.t (strādāju divus gadus, un pa to laiku ir tikai vienu reizi atbraucis atpakaļ neapmierināts klients, jo ūdens tekot iekšā, viss tika pārlīmēts un miers)...

Protams ka savai mašinai, taisītu visu līdz pēdējam, jo savs ir savs.

Īsāk sakot nevisi servisi ir vienādi, un ne visos strādā dulburi! bet izņēmumi ir, tam piekritīšu!

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 21:35

[user]307477|gaidzin|[/user]Ko nu dzen te,man ir bez piena aizm stikls....

man prieks, vismaz kādam ir paveicies ar 124 QP :)

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 21:40

[user]203592|the_jok3rz|[/user]Loģiski, autostiklu serviss ir autostiklu serviss, nevis virsbūvju remonts, kā jau teicu neviens Tev neskries klāt un nepiedāvās vēl izdarīt kautko!

erm..te nu gan jaskatas, kada situacija. Tas ir Klientu Serviss, ko Latvija daudzi ir tikai filmas redzejusi, diemžēl.

Es pat ļoti augsti novērtetu, ja man ( es neesmu tehnikas Guru), kads servisā veicot darbus, norāditu uz kādu lietu, ko pats nebūtu pamanījis.

Tāda ziņā man ir pozitīvas atsauksmes par Domenikss puišiem. Pagaidam viss tiek smuki sarunats, atrunāts un izrunāts un nav nekādu papildjautajumu. Pagaidam.

Priekšējais stikls

21. Marts 2009, 20:42

Pilnīgi pareizi-PAGAIDĀM! 8D

Priekšējais stikls

21. Marts 2009, 22:23

Ja tu gan, kā saki "pistos" tad dabūtu no klientiem respektu un vairāk atsaucīgu klientu. Daudzi jau nezin tās specifiskās lietas, arī es nezināju, kā man ielīmēja stiklu, bet paliku ar pozitīvu attieksmi pēc servisa - pastāsta par ieproiekšējo stiklu, arī paneli kārtīgi notīra, pats izdod čeku utt. Pēc tam var ieteikt kādam to servisu. Galvenais jau attieksmē - lai nebūtu ka tik ātrāk nopelnīt Ls 30 un lasies :)

Priekšējais stikls

22. Marts 2009, 00:16

Atkal teikšu, nejauc dažādas lietas, paneļa tīrīšana arī ir konkrēti saistīta ar stikliniekiem, jo viņi juau paši viņu piegružo, mēs arī servisā izsūcam, paneļus notīram, stiklus nomazgājam, skates atpakaļ pielīmējam u.t.t!

Priekšējais stikls

22. Marts 2009, 02:19

Džekam gadījās priekšējo stiklu sabojāt. Līzinga auto, Kasko - jauns stikls. Apskate un drošināšana glabājās smuki izgiezta vecā stikla "rāmītī" bardačokā! :) CP bija ko brīnīties :)

Par to QP aizmugure stiklu. Sūkstīdamies jāatzīst, ka tai raritātei ta jāmaksā. :( Cita lieta, kuram tīk smalkie dratojumi vai nē.

Bet no otras puses - Nu ja jau MB un super smalkais triplekss, tad kāpēc metās tie pieni, e.t.c. ?

Manam QP ir gan piens, gan nestrādā 98% drāšu :) + vēl iesprādzis no stūra.. Pēdējais gan neattiecas uz stikla kvalitāti.

Par stiklu servisiem: 1 neapmierināts, tobiš, gala beigās apmierināts klients 2 gadu laikā - ļoti labs rādītājs!

Offt:

Pats kādu laiku sabiju strādājot mūzikas instrumentu veikalā. (muzikascentrs.lv) Daudzi cilvēki nāca tieši pie mums, argumentējot to ar mūsu labo attieksmi, ja par interesējošā lietas pie mums maksāja vairāk un bija ilgākā laikā pasūtāmas. BTW stiklu izsita busam bija no šīs firmas. Cik ģitāru pa Latviju nav izvadāts.. :)
Tēma slēgta