Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 52 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jākrāso G klase
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2007, 07:43 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]...zinu cilveeku vaacieti kursh nokraasoja savu mashinu vaacijaa ,salonaa par gandriiz 5000eiru....piekam teica ka tas esot veel par loti sapraatiigu cenu...un kraasa starpcitu bija parasts hamelions kaadu pie mums netruukst!!...kaapeec uzrakstiiju shito ..taadeel ka ne iipashi ticas ka vaacijaa kraasoshana maksaa tik 1200ls(gandriiz paris tuukstoshu eeriku)..bet nestriideeshos var jau ka notiek briinumi!! ;)

Mazliet jāpiemet klāt ir, bet tā izmaksu atšķirība nav tik liela. Es saku, ka vēl neesmu izšķīries, bet pagaidām dodu 75%, ka auto krāsošu Vācijā. Kaut vai garantiju dēļ, tur tomēr ļoti stingri skatās uz auto stāvokli dalībai satiksmē un pēc pārjaukšanas nekas nekritīs nost vai nebūs nepareizi piestiprināts -- pie mums tā diemžēl gadās un ne reti.

Pamieģini tepat Latvijā,uz K.Ulmaņa gatves ,,Wess Motors,,Toyota centrs.Krāsošanas kamera,krāsas laikam bija ,,STANDOX,,,materiāli 3M un MICRA,ļoti labs krasotajs Armands nedomāju ka cena stipri atškirsies no Vācijas.Kvalitāte?Nu nezinu visādi gadās-,,kosekov nebivajet u togo kto ne4ego nedelajet!,,

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2007, 09:25 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Prieks, ka mums te tādi optimisti, lai veicas! Esmu skeptisks par mūsu meistariem un viņu atbildību. Drīzāk tieši otro, jo citādi gan jau rokas pareizā vietā, tikai ieinteresētība rezultātā iztrūkst. Un par Wess -- zinu vienu ļoti neapmierinātu klientu... Ja meklējam šāda stila kantorus, tad LV savulaik bija Mūsa Motors krāsotava, kas bija Standox paraugkrāsotava un tur notika visas mācības, attiecīgi Signāls Madonā arī tika izdresēts. Mūsu meistari strādātu labāk, ja tie uzņemtos reālu atbildību par padarīto un garantētu, ka neizlien burbuļi, rūsa tur, kur tā tehnoloģiski nedrīkstētu izlīst nekādā gadījumā t.i. gludās vietās bez šuvēm. Mūsējos slavē, ja izdodas ietaupīt materiālus, krāsu (pamanās patērēt pat vismaz 2x mazāk), citur tādiem dod pa galvu, jo tehnoloģija ir tehnoloģija un ražotājs nav stulbs, ja noteicis noteiktas normas. Recepte ir recepte.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2007, 09:58 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Prieks, ka mums te tādi optimisti, lai veicas! Esmu skeptisks par mūsu meistariem un viņu atbildību. Drīzāk tieši otro, jo citādi gan jau rokas pareizā vietā, tikai ieinteresētība rezultātā iztrūkst. Un par Wess -- zinu vienu ļoti neapmierinātu klientu... Ja meklējam šāda stila kantorus, tad LV savulaik bija Mūsa Motors krāsotava, kas bija Standox paraugkrāsotava un tur notika visas mācības, attiecīgi Signāls Madonā arī tika izdresēts. Mūsu meistari strādātu labāk, ja tie uzņemtos reālu atbildību par padarīto un garantētu, ka neizlien burbuļi, rūsa tur, kur tā tehnoloģiski nedrīkstētu izlīst nekādā gadījumā t.i. gludās vietās bez šuvēm. Mūsējos slavē, ja izdodas ietaupīt materiālus, krāsu (pamanās patērēt pat vismaz 2x mazāk), citur tādiem dod pa galvu, jo tehnoloģija ir tehnoloģija un ražotājs nav stulbs, ja noteicis noteiktas normas. Recepte ir recepte.

Nuuuuuu vecīt,es jau nesaprotu tavas prasības,varbūt Tu ari visa procesa tehnoloģiju pārzini līdz pēdējam sīkumam,vai Tev ir ļoti lēla prakse krāsošanā,tieši prakse nevis teorija.Gribētos redzēt Tavas domas. :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2007, 10:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

vabo....cik zinu, Mizxam par normalu ciparu parkrasoja W107 un tomer to vareja izdarit daudz daudz labak....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2007, 10:23 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Es jau nerunāju par cipariem,,Esli cena smewnaja,to ka4estvo obhoho4ewsja!,,man ir pieredze varbūt neļiela (2.gadi)bet laba,saulaik biju Vācijā uz apmācību pie privāta,tika pielaboti VW busiņi kuri pa taisno no rūpnīcas nāca uz krāsošanu.Pat rūpnīcas kameras un roboti nespeja nodrošināt labu kvalitāti.,,Košjaķi,, bija-putekļu daļinjas zem lakas,neļielas buktes,,,ķirza,,kurš nodarbojas ar krasošanu sapratīs.Latvija tika krāsotas TOYOTAS,vecākas par 4-5 gadiem neņēma,bet kādos apstākļos labāk nerakstīšu.Klijents citrejz pat nezināja ka lai piekrāsot nelielu skādi priekšejam spārnam tika krāsots praktisķi viss sāns ,,perehodom,,.To es gan nesaprotu kad brauc krāsot uz kādu tur garāžu pa 20ls detaļu un grib rūpnīcas kvalitāti.Krasošanas tehnoloģija ir pārāk sarezģīta,jāņem vēra ļoti daudz faktoru un kritēriju. :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2007, 10:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

ne vabo, es biju domajis ar jedzienu normala cena=padargi

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2007, 10:44 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Ja krāsot ekskluzīvo modeļi tad gan jabūt perfektai kvalitātei!Tam gan es piekrītu(5-6slāni lakas,kas tiek slīpēti un pulēti katra atsevišķi un ar rokām),bet ja krāso (negri nevienu apvainot)dzels kasti,nu tad jaizdoma līdz galam ko īsti grib-lēti vaj labi :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2007, 11:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
vabo – palasi, ko esmu uzrakstījis, pirms izsaki spriedumus. Ja es vidēji katru gadu noorganizēju pilnu pārkrāsošanu vienai automašīnai ģimenē (paliels autoparks), tad es nevaru atļauties nezināt, kas no tiek un kā notiek. Īpaši ja paredzu, ka arī turpmāk apmēram reizi gadā man būs kāda pilnīgi pārkrāsojama automašīna. Tā kā pārkrāsotās automašīnas pēc tam paši lietojam, nevis noliekam Rumbulā uz plača, tad varam novērtēt padarīto arī ilgākā laika periodā. Diemžēl cenai ar kvalitāti pie mums saistība ir tikai aptuvena.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2007, 11:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Diemžēl cenai ar kvalitāti pie mums saistība ir tikai aptuvena.

un tas nav tikai krasoshana....... ;) tas ir visur .....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Marts 2007, 11:35 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Viens jautājums-kapēc jāparkrāso VISA mašīna reizi gadā? :whistle:
Pēdējam teikumam pilnīģi piekrītu 8D

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 52 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012