Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

23. Februāris 2005, 19:59
Tad man tur būs ko atrādīt... varbūt tiešām šādas tādas lietas darāmas no šī gala... padalies informācijā, ja ko uzzini!
P.S. Vai tik nerakstīji ziņu zviedriem, kad te ieliku veco salonu apdares materiālu paraugus? Vai bija kāds rezultāts???
23. Februāris 2005, 21:10
Es varu pateikt tikai vienu,ka preci papīriem nepiešūsi,tas ir jebkuri papīri ir taisāmi un tas ir katram pēc izdomas!!!
Kad stādāju Rīgā oficiālā servisā,mēs ar kolēģi viņa 21. Volgā ielikām VOLVO 2.3 benzīnieku,apskatē bij jāuzrāda pārbūves papīrs,tādu bez problēmām uzrakstīja šefs!!!
Un par pārbūves kvalitātib nevarēja sūdzēties trīs CSDD eksperti pārbaudīja,un atzina ka vis ir O.K!!!
Darba kvalitāte ir tīri uz katra meistara sirdsapziņas un atkarīga ir no cilvēka.Un ja oficiālā iestādē tādu nav tad tu neko labu tur nevari gaidīt.Esu pat smagos taisījis par ķegačiem mājas garāža un vis ir bijis O.K!!!Ir labs gandarījums ka tava māšīna var izbraukt visu eiropu bez problēmām un nav nozīmes kur tu esi to veicis!!! Galvenais ir labi palīgi un zināšanas ko katrs var dot dotajā uzdevumā.
23. Februāris 2005, 21:24
Rakstīju, un tieši tas kas mani visvairāk interesēja- NAV :cry: un tā liekas ka arī nebūs (gaišā salona drēbe KVARC-055)
"Hej
Sorry, no. That cloth is not available anymore."
:cry: :cry: :cry:
23. Februāris 2005, 21:27
Par tiem ekspertiem ja kaut ko tuvāk uzzināšu, tad pastāstīšu.
Zinu, ka apdrošinātāji izmanto šo ekspertu pakalpojumus savā darbā. Vēl painteresēšos iekš AAK.
24. Februāris 2005, 09:39
[user]1403|shark1|[/user]Es varu pateikt tikai vienu,ka preci papīriem nepiešūsi,tas ir jebkuri papīri ir taisāmi un tas ir katram pēc izdomas!!!
Kad stādāju Rīgā oficiālā servisā,mēs ar kolēģi viņa 21. Volgā ielikām VOLVO 2.3 benzīnieku,apskatē bij jāuzrāda pārbūves papīrs,tādu bez problēmām uzrakstīja šefs!!!
Un par pārbūves kvalitātib nevarēja sūdzēties trīs CSDD eksperti pārbaudīja,un atzina ka vis ir O.K!!!
Darba kvalitāte ir tīri uz katra meistara sirdsapziņas un atkarīga ir no cilvēka.Un ja oficiālā iestādē tādu nav tad tu neko labu tur nevari gaidīt.Esu pat smagos taisījis par ķegačiem mājas garāža un vis ir bijis O.K!!!Ir labs gandarījums ka tava māšīna var izbraukt visu eiropu bez problēmām un nav nozīmes kur tu esi to veicis!!! Galvenais ir labi palīgi un zināšanas ko katrs var dot dotajā uzdevumā.
Piekrītu teiktajam. Bet, vai pats uzticētos Jānim Bērziņam, kurš veicis nez kādus brīnumus kaut kur meža būdā Preiļu rajonā? Vai nu pats tur rocies iekšā un pārbaudi, vai... diemžēl maz būs to, kas tiešām tajā var "ierakties" un kam ir vēlēšanās ar to nodarboties, attiecīgi pārējie atmetīs ar roku un pateiks, ka nevajag!
09. Marts 2005, 12:41
Laikam esmu atradis riktiigo topiku. Lieta taada kaa 81 gad 230ce mersiitis, saruuseejis skumiigi ieskaitot griidu, motortelpu, arkas un kas to zin kas aiz obshifkas daraas. motors, ritoshaa kaa jau mershiem Ok. Jautaajiens taads vai ir kaads kas vareetu uznjemties smagos un nepateiciigos metinaashanas darbus ? Ja ir tad kas un ap cik lieliem cipariem tas prieks grozaas. Varbuut kaads jau ieprieksh ir ko taadu dariijis.
Paldies.
P.S
Auto ir ar dveseli tapeec roka neceljaas detaljaas notirgot vai staavvietaa sapuudeet :cry:
09. Marts 2005, 13:57
vai esi parunājis ar kādiem meistariem? Daudzi nemaz tādus vairs neņemas metināt.....
09. Marts 2005, 14:01
Vajag meklēt tādu metinātāju, kuram ir nervi ķerties ar šiem vecajiem meršiem, jo cik es zinu daudzi nemaz negrib ķerties klāt!
09. Marts 2005, 15:03
Nu, grūti, vienu savulaik sametināju, tagad otram vairāk kā 1/2 gada meistaru meklēju, kamēr pielauzu pirmā metinātāju, jo to, kas šo lietu pieprot un ir gatavi tiešām labi sataisīt vecu auto ir maz. palīdzēt nevarēšu, jo rinda varētu būt vēl uz gadu uz priekšu...
09. Marts 2005, 15:04
Tur defaultā jau cipars grozās ar četrām nullēm un uz augšu.