Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Rūsas pārveidotājs?

20. Maijs 2010, 23:01

20 May 2010 22:57:43 Ugis rakstīja:
Vispār man biežāk iznākt cept kartupe]lus,vai izvārīt pelmeņus...:)

P.S. - dlja tupih - kas ir skābā grunts?Kas ir aktīvā grunts?
Vai tās pārdodas auto veikalos,un kā saucas?

Dlja osobo tupih -tu bendē auto nost!!!! eva ir paredzēta sliedēm ne mašīnām kur nu vēl w123 grīdai kura tā jau ir kā pergaments!
vienīgais kas saglābj mašīnas ir strūkla -smilšu vai bumbinju kas nu kuram maka biezumam un tad nooormāls rūsas pārveidotājs -piemēram labs ir duponta produkts, tad ortofosforskābi saturoša skābā grunts un tad epo kas nelauj pieklūt skābeklim un mitrumam ...beigās var klāt kaut ar goša krāsām! gadus 10 toč tur, ja neiznāk no otras puses ārā!
A tu te āksties + bendē tā jau norūsējušo vēl vairāk!:dusma:

Rūsas pārveidotājs?

21. Maijs 2010, 06:50

Plash :doh: vnk. trūkst vārdu

Rūsas pārveidotājs?

21. Maijs 2010, 06:59

divkomponentu evai nekāda vaina nav, laba skabā grunts pa 10 reizes mazaku cenu ka dupont uc. brendu ražojumi...

Rūsas pārveidotājs?

21. Maijs 2010, 07:57

Osobena tupoj- Nu kam te lai tic?:O

Kamēr te visi izstrīdēsies,auto pats sarūsēs!:shura:

Eva jau ar ir ortofosforskābi saturoša grunts-ar ko duponta produkts labāks?
Vienkārši gribas uzzināt.Lai mazāk lažu sanāktu turpmāk. :cool:

Rūsas pārveidotājs?

21. Maijs 2010, 08:04

esmu ķīmikis, strādājis laku krāsu industrijā, ka jaunu materiālu izgudrotājs ;) tātad man var ticēt.

Rūsas pārveidotājs?

21. Maijs 2010, 08:43

21 May 2010 09:04:37 pinguin rakstīja:
esmu ķīmikis, strādājis laku krāsu industrijā, ka jaunu materiālu izgudrotājs ;) tātad man var ticēt.

Vaina jau viņai nekāda nav, tikai paskaties uz ortofosforskābes procentu tajā!plāno 0.6mm kas tur ir pāri palicis tā noēdīs pāris gados, tur gaiss tiek visam klāt i sākas pizec!
Vroģe jāzin būtu ka reakcija neapstājas kāmēr ir visi reaģenti pieejami un apstākļi.
Eva sliedēm - duponts mašīnām, tāpat kā perforātors javai un mikseris putukrejumam, teorijā visu var otrādi un viss notiek tikai tas rezultāts tāds interesants var sanākt!
Brunox vispār ir sviesta kalngals!

ja jau gribas eksperimentēt nopērc tīro ortofosforskābi šķīdumā bija ap 5% un mauc ...kā seņči to darija neolīta laikmetā ar žiguļiem ... daudz esat redzējuši žigas kas ir jau pārkrāsoti dzīvus?:doh:
Pēdējo reizi laboja plashs - 21. Maijs 2010, 08:47, kopā labots 1 reizi.

Rūsas pārveidotājs?

21. Maijs 2010, 08:59

votak,iwew po forumam,gruntujew,krasiw,delajew dļa sebja na 20 let...a v odin prekrasnij solne4nij deņ na stojanke Maximi viejžajew s leva a ,,blond power,, bjot tebja v levij bok...

Rūsas pārveidotājs?

21. Maijs 2010, 09:00

21 May 2010 09:59:22 vabo rakstīja:
votak,iwew po forumam,gruntujew,krasiw,delajew dļa sebja na 20 let...a v odin prekrasnij solne4nij deņ na stojanke Maximi viejžajew s leva a ,,blond power,, bjot tebja v levij bok...

:D
tā viņš ir :D

Rūsas pārveidotājs?

21. Maijs 2010, 09:09

21 May 2010 09:59:22 vabo rakstīja:

S tackai kotoruju ti krasil za 2kls ti v maksimu nejezdiš :P

Rūsas pārveidotājs?

21. Maijs 2010, 09:14

Man ar bij doma kādā loterijā kādu sīku jaunu japānīti vinnēt,ar ko ziemās pa sāli maukt,(priekš maximas ar derēs)lai mersi pietaupītu...
Tēma slēgta