23. Aprīlis 2010, 01:10
23. Aprīlis 2010, 06:34
23. Aprīlis 2010, 09:22
23 April 2010 02:10:21 Versipellis rakstīja:
Ah........
...........
Man ir arī ķīmīķa izglītība, ar šo zinātni (tāpat kā ar fiziku un matemātiku) neesmu uz "Jūs".
Lasu un brīnos.
Nesaprotu, patiešām nesaprotu...
Nanotehnoloģijas?
Kā tas saprotams?
Manā uztverē - TIKAI reklāmas triks.
Tas pats variants, kas Q10, dārgie uztura bagātinātāji, "īpašo izplatītāju" kosmētikas preces....
NANO līmenis ir absolūti jebkam, pat tējai krūzē... Ikvienu virtuves mazgāšanas līdzekli varētu dēvēt par nanotehnoloģiju brīnumu...
Nezinu nevienu jauno produktu, kuru attīstot, pētījumi nenotiktu molekulu u.c. sīkāku daļiņu, virsmas spriegumu u.c līmenī.
Galvenais ir lietot šādus pārgudrus (un zinātniski absurdus) terminus, kas attaisno augsto cenu.
Putnu būrīša pielikšanu dārzā pie koka arī varētu aprakstīt ar nesaprotami gudriem terminiem.
Esmu arī apģērbu veikalos redzējis īpaši sadārdzinātas bikses, jakas, "sieriņus", apenes, jo redzi, tie ražoti, izmantojot smalkas nanotehnoloģijas....
P.S. Es esmu informēts, ko zinātnes pasaulē nozīmē vārds "nano".
23. Aprīlis 2010, 10:10
23. Aprīlis 2010, 10:10
23 April 2010 10:22:43 Emsis rakstīja:23 April 2010 02:10:21 Versipellis rakstīja:
Ah........
...........
Man ir arī ķīmīķa izglītība, ar šo zinātni (tāpat kā ar fiziku un matemātiku) neesmu uz "Jūs".
Lasu un brīnos.
Nanotehnoloģijas?
Kā tas saprotams?
Tas pats variants, kas Q10, dārgie uztura bagātinātāji, "īpašo izplatītāju" kosmētikas preces....
NANO līmenis ir absolūti jebkam, pat tējai krūzē... Ikvienu virtuves mazgāšanas līdzekli varētu dēvēt par nanotehnoloģiju brīnumu...
Nezinu nevienu jauno produktu, kuru attīstot, pētījumi nenotiktu molekulu u.c. sīkāku daļiņu, virsmas spriegumu u.c līmenī.
Galvenais ir lietot šādus pārgudrus (un zinātniski absurdus) terminus, kas attaisno augsto cenu.
Putnu būrīša pielikšanu dārzā pie koka arī varētu aprakstīt ar nesaprotami gudriem terminiem.
Esmu arī apģērbu veikalos redzējis īpaši sadārdzinātas bikses, jakas, "sieriņus", apenes, jo redzi, tie ražoti, izmantojot smalkas nanotehnoloģijas....
+1 tas pats ar eko
23. Aprīlis 2010, 10:35
23 April 2010 02:10:21 Versipellis rakstīja:
Ah........
...........
Lasu un brīnos.
Nanotehnoloģijas?
Kā tas saprotams?
23. Aprīlis 2010, 10:46
23. Aprīlis 2010, 10:56
23. Aprīlis 2010, 10:59
23 April 2010 11:56:22 Amakatanav rakstīja:
actimel ir paniņas/kefīrs + zapte...
23. Aprīlis 2010, 11:26
Tieši tā — tiešām aizliegti. Piedevām, Danone produkti ir (vismaz bija) GreenPeace melnajā sarakstā tādā ziņā, ka to sastāvā iespējami ģenētiski modificēti produkti, kuru tirdzniecība Eiropas Savienībā ir aizliegta. Tā kā tur tiešām var būt lielākie sū sabāzti un pārējais ir tikai mārketings, pamatojuma nekāda.23 April 2010 11:59:45 Renoir rakstīja:23 April 2010 11:56:22 Amakatanav rakstīja:
actimel ir paniņas/kefīrs + zapte...
cik esmu dzirdējis, citās valstīs to ir aizliegts reklamēt vai pat tirgot tā, kā to dara pie mums. Solot visādus brīnumus, kurus tas nedara nekādā mērā.