Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 22:54

plash, Mizx izteica savu viedokli, tak shto nav iemesla taa atcirst. Es domaaju, ka Gilmors pa taadu naudu peec teiktaa sniedz ideaalaakos pakalpojumus ko pa taadu naudu var sniegt. Pa taadaam prasiibaam ko pieprasa plash buus leetaak jau nopirkt gatavu auto :D

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 22:55

[user]2|SZ|[/user]plash, kapec neesi attaisijis valja savu autokrasotavu ?

teoretiska bagazha tev ir, es skatos, paliela un stipra!

Kā būtu ja taga tu atvērtu savu masāžas salonu sievu takš dažreiz masē ne?

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 22:55

tiek atvesta sagatavota auto virsbūve:
1 kārta ar skābo PPG grunti
2 kārta ar PPG epoksīdu (D835). (nav vēl zināms vai būs iespēja to uzklāt mājas apstākļos pilnīgi)

Jāizdara:
1. vēl viena kārta PPG epoksīda (mans izejmaterials)
2. vismaz 4 PLĀNAS kārtas akrila Dupont krāsas.
4. glabāšana vismaz mēnesi siltās telpās
4. pilnīga pulēšana
5. lakas uzklāšana

Visi darbi notiek manā klātbūtnē.

Krāsu @ lakas pērku es no Dupont.

Kļūdas nav pieļaujamas (nav kaimiņa žigulis)

Tātad cik par šādu darbu parsi ?
papildus jautājumi:
Ar kādiem instrumentiem krāso?
Cik ilgi nodarbojies ar krāsošanu?
Cik ir iespējams nodrošināt pastāvīgo temperatūru "kamerā" jo cik saprotu kamera ir samodujs.[/quote]

Pārsteidzi nesagatavotu. Nezinu kas ir PPG epoksīdu (D835) vai vispār varu to dabūt uz auto :)
4 plānas kārtas ar krāsu varu uzklāt.
Mēnesi siltā telpā varētu arī noorganizēt.
nopulēt arī varētu.
pēc pulēšanas lakot par to gan neesmu īsti droš bet laku pulētai virsmai ar varētu uzpūst.
Ja stāvēsi blakām man drebēs rokas :)

Atbildes uz papildus jautājumiem:
krāsu pistolīte nav tā labāka YOTA, SATAI pietrūkst naudiņa.
Tiri tikai ar krāsošanu nodarbojos 6gadus, pārtraukums 3gadi un tagad jau gadu krāsoju.
Kamera tik tiešam paštaisīta temperatūra ir 25grādi pēc celsija.

Par cenu grūti tā pateikt ( ar ko un kā jāapstrāada tas PPG), bet virs 1000tas stipri varētu būt.

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 22:57

[user]209392|plashs|[/user]Kā būtu ja taga tu atvērtu savu masāžas salonu sievu takš dažreiz masē ne?

Tagad man sāk likties, ka Tu esi nedaudz sists galvā... :? :blink:

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 23:14

[user]214137|RTXs|[/user]plash, Mizx izteica savu viedokli, tak shto nav iemesla taa atcirst. Es domaaju, ka Gilmors pa taadu naudu peec teiktaa sniedz ideaalaakos pakalpojumus ko pa taadu naudu var sniegt. Pa taadaam prasiibaam ko pieprasa plash buus leetaak jau nopirkt gatavu auto :D

1. Es paprasiju topika autoram nevis Mizx kuram viedoklis ir Plashs :girl: love forever!
2.Dažam labam ir diezgan miglains priekšstats par vienu no lielākajiem auto krāsu ražotāju pasaulē.
3. Gilmors pēc teiktā ir tiešām ļoti labs price/performance... tādēļ gribu noskaidrot vai ir iespējams panākt vairāk vai mazāk idēalu akrila krāsojumu pie viņa par attiecīgu price. un kādi ir apstākļi.
Putekļi kamerā neskan visai profesionāli - ja krāsotājs tiešām nezin ko nozīmē ideāli nokrāsots auto. tobiš viens no diviem cilvēks ir pedants un zin ko man vajag vai cilvēks par kameru sauc aļa "piemājas šķūnītis"

Tātad ja piemājas šķūnītis es krāsoju pats un drāžu sevi par katru brāķi, bet vismaz zinu kāpēc... un mēģinu labot.
ja ne tad izdaru pats ko varu un finišu dara cilvēks ar pieredzi par saprātīgu naudu... jo piedodiet 3kls ko prasa par krāsošanu Rīgā ir pipec. pat ja tas ir mūža sapnis.

Dabon man volgu 24 eksporta variantu ar ideālu virsbūves metinājumu tornado sarkanā krāsā. kā no rūpnīcas. :woohoo:

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 23:51

Pārsteidzi nesagatavotu. Nezinu kas ir PPG epoksīdu (D835) vai vispār varu to dabūt uz auto :)
Dabūt to uz auto var ar maksimas 2.0 dīzi nav nekas traks...pēc konsistences principā kā filleris ... klāj virsū ko sirds vēlas turēs kā velns. Ražotājs pie tehnoloģijas ievērošanas dod garantiju 7 gadus. tikai ES to grunti aizliedza so dabūju ņemt un glabāt. :?

4 plānas kārtas ar krāsu varu uzklāt.
Ja esi pārliecināts tad tas jau ir kas man vajadzīgs.
Mēnesi siltā telpā varētu arī noorganizēt.

nopulēt arī varētu.
pēc pulēšanas lakot par to gan neesmu īsti droš bet laku pulētai virsmai ar varētu uzpūst.
Akrilam ir speciāla laka antīkajiem auto... būtu ok par to nav jauztraucas.
Ja stāvēsi blakām man drebēs rokas :)

ja nestāvēšu man drebēs :)

Atbildes uz papildus jautājumiem:
krāsu pistolīte nav tā labāka YOTA, SATAI pietrūkst naudiņa.
Satai visiem pietrūkst naudiņa :) es arī aplauzos.
ja esi strādājis ar iwata tad zinu kur var dabūt taivānas analogu (bliež viena rūpnīca ar iwatu) der iwatas remkomplekti.
Cenas nesalidzinamas ~60ls pret pats zini ko... remkomplekts pats ~80 bet za to no iwatas miers uz ilgu laiku.
Tiri tikai ar krāsošanu nodarbojos 6gadus, pārtraukums 3gadi un tagad jau gadu krāsoju.
ok... vismaz ne tā kā es pāris mašīnas nokrāsojis esmu ...kvalitāte zašibisj ... pulējām mēnesi ... 3M sanāca vairāk kā krāsā :D
Kamera tik tiešam paštaisīta temperatūra ir 25 grādi pēc celsija.
nu vot tas ir reali tūdīgi...tehnoloģisko procesu neizturēt.

man pašam garažā ir izdevies panākt 35 grādus...

Par cenu grūti tā pateikt ( ar ko un kā jāapstrāada tas PPG), bet virs 1000tas stipri varētu būt.[/quote]

Voobšem būtu vēlme kādu dienu aizbraukt apskatīties uz darbu.
un visdrīzāk ja sanāks būtu jāuzaicina uz Rīgu viesizrādēs vasaras beigās -ja tādi auto sagatavošanas tempi saglabāsies.
kāmēr vēl ventilāciju izvilkšu kāmēr pārējo ....

man viss atduras pret rokas vingrumu un plānas krāsas kārtiņas veidošanu bez padtjokiem :cry:

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 23:55

[user]209392|plashs|[/user]
[user]214137|RTXs|[/user]plash, Mizx izteica savu viedokli, tak shto nav iemesla taa atcirst. Es domaaju, ka Gilmors pa taadu naudu peec teiktaa sniedz ideaalaakos pakalpojumus ko pa taadu naudu var sniegt. Pa taadaam prasiibaam ko pieprasa plash buus leetaak jau nopirkt gatavu auto :D

profesionāli - ja krāsotājs tiešām nezin ko nozīmē ideāli nokrāsots auto.
es krāsoju pats un drāžu sevi par katru brāķi, bet vismaz zinu kāpēc... un mēģinu labot.
ja ne tad izdaru pats ko varu un finišu dara cilvēks ar pieredzi par saprātīgu naudu...

karogs Tev rokā ģēnij!

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 23:55

[user]209392|plashs|[/user]
[user]2|SZ|[/user]plash, kapec neesi attaisijis valja savu autokrasotavu ?

teoretiska bagazha tev ir, es skatos, paliela un stipra!

Kā būtu ja taga tu atvērtu savu masāžas salonu sievu takš dažreiz masē ne?

losis, pie kam aptaurēts. laikam mucā audzis :ninja:

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 23:58

[user]209392|plashs|[/user] es pāris mašīnas nokrāsojis esmu ...kvalitāte zašibisj ... pulējām mēnesi ... 3M sanāca vairāk kā krāsā

Tas vien liecina uz tavu profesionālismu! Beidz tautu smīdināt ākst!

Auto krāsošana.

26. Novembris 2008, 01:12

plashs, nevajag sevi drāzt!
Tēma slēgta