Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Skrambu un Švīku dakteris ?

24. Marts 2008, 22:02

tādiem taisnības zinātājiem derētu ar nagliņu ietetovēt lielu zorro (Z) zīmi uz pieres, lai katru reizi skatoties spogulī, atcerētos savus argumentus, lai skrāpētu citiem mašīnu.

24. Marts 2008, 22:05

Koledžā man parādīja vienu lapiņu ar 7 dažādiem toņiem baltajai krāsai!
Atšķirības bijo ļoti labi redzamas!
Tika izmantota tikai viena krāsa un tie dažādie toņi bija iegūti mainot krāsas biezumu un to cik tuvu ir pulverizātora pistole krāsojamai virsmai!
Tā kā tā!

24. Marts 2008, 22:06

Es ar esmu pret tadiem kas liek autinus shkersam stavlaukumam... Negribi (jeb nejedz) likt autinu stavvieta? Brauc ar autobusu!!! tadiem ne tik ar naglu vien iemarket...

24. Marts 2008, 22:09

tev laikam patīk vai arī tu gaidi, ka kāds tavai mašīnai iebuktētu sānus ar durvīm? moš tev patīk, ka durvīs sīkās buktēs?

24. Marts 2008, 22:12

[user]370016|abdenrf|[/user] moš tev patīk, ka durvīs sīkās buktēs?

Viņš kaifu no tā ķer, kad katru vakaru var aptaustīt jaunu skrambiņu, buktīti :lol:

hmm laikam lēnām būs jāmeklē kāds dakteris,. kurš varēs šo to salabot :whistle:

24. Marts 2008, 22:14

kaut kur sarkandaugavā... :lol:

24. Marts 2008, 22:16

nu es te pēc mēneša došu forumā ziņu.... ka vajadzēs meistaru + pulētāju...

24. Marts 2008, 22:18

krāsot noteikti neiesaku līčos pretī autobusa pieturai, man nokrāsoja un noš`paktelēja tā , ka pa gabalu redz.
pulēt iesaku imantā, dammes 52. tur superīgi nopulēja, kā jauns.

24. Marts 2008, 22:24

Es neesmu par slinku lai aizbrauktu talak kur mazak kustiba! uzdzenu uz pasha jumta un nolieku pa vidu! neviens neaiztiek! nav ko bazties pie pasham durvim kur visadas blondines ar iepirkuma ratiniem brauc gandriz vai bagaznieka ieksha!

24. Marts 2008, 22:26

cik maksa labi nopulēt w124? nu man vajadzētu arī dažas svīciņas noslēpt + vienu skrambu iztīrī un aizpulēt... sanāca bik gar plastmasu nošvīkāt,pie aizmugurējās arkas... un itkā plastmasa ieberzusies...

Bet cik maksā pulēšana?
Tēma slēgta