Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

virsbūves restaurācija

23. Februāris 2005, 16:46

Kas ir MIZX atkal skaudība prispičila!!!
Tu man tās pīlītes par kantoriem ar vārdu vari nepūst :x
Ar to ZIMU vis bij otrādi viņu atveda no Motora muzeja,pie mums tā teiktiem taviem vārdiem kaktu kantoriem.
Man palīdz tie cilvēki kurus es izvēlos un tie ir talanti :)
Redzētu kādu mocīti uztaisījām!!

virsbūves restaurācija

23. Februāris 2005, 17:04

shark1: es to visu teicu 2 iemeslu dēļ:

1) W123 virsbūves pilnīga restaurācija man jau ir aiz muguras, tā kā zinu, ko saku.

2) Nu jau labu laiciņu specializējos alternatīvās investīcijās, tā kā par oldtimeru vērtēšanu, cenas / vērtības noteikšanu arī varu atļauties "izrunāties", maģistra darbs tomēr par šādu tematu. Un attiecīgi arī pats šajā lietā roku iemēģinu...

Tāpēc mēģinu pabrīdināt tos, kas saskatījušies skaistas bildītes un padzirdējuši, ka šur tur šis tas notirgots par nenormālām naudām, cer, ka arī izdosies ko atkārtot. Principā, kāpēc ne, max pārdošanas cenu par PARASTU W123 šobrīd esmu redzējis 14500$, bet nereti labāk ir neko nedarīt, kā darīt nepareizi (piemēram, lai cik labs būtu ZAZ degvielas sūknis, uz MB tam tomēr vieta neatradīsies nekad...).

virsbūves restaurācija

23. Februāris 2005, 17:06

P.S. Sakrājiet naudiņu un brauciet uz AMG... viņi ar lielāko prieku piestrādās pie jebkura gadagājuma MB, tas noteikti var būt dārgs, bet labs ieguldījums...

virsbūves restaurācija

23. Februāris 2005, 17:10

Tu to visu argumentē ar to,ka būs grūti pārdot.Bet ne jau visi grib restaurēt savu mašīnu,lai pēc tam pārdotu.Ja es savu atrestaurēšu,tad diez vai pēc tam pārdošu.Sliktākajā gadījumā būs kā otra mašīna,labākajā-braukšu ilgi un dikti un priecāšos,ka man ir tāda vienīgā.
Var jau būt,ka tie visi ir nereāli sapņi,bet vienu es toč varu pateikt-essavu auto negribu pārdot,īpaši jau pēc restaurācijas :!

virsbūves restaurācija

23. Februāris 2005, 17:19

Restaurēt, lai pārdotu... tad atmaksāsies pirmskara Maybach... Parasti tie nopietnie darbi tiešām ir sev. OK, paskatīsimies, normāla investīcija šādam mērķim var būt pat 5 cipariem rakstāma (Amerikāņu auto klubā ir šādi piemēri...), tur ietilptu visāda modernizācija u.t.t., vienvārdsakot, paņemt auto, kas pašam patīk, un pielāgot vēl vairāk savai patikšanai ar visādām ekstrām un sazin vēl ko, kas ienāk prātā. Sanāk normāls auto par normālu cenu. Bet grūti prognozēt, kā dzīve iegrozās pēc 5 gadiem... OK, iestumsi garāžā, lai stāv. Bet, tpu, tpu, tpu, avārija un auto ir... ko tad... tad jāsaprot, ka tā bija dārga un patīkama spēļmantiņa, līdz tam, lai tos KASKO apdrošinātu, mums vēl tāls ceļš ejams. Bet nesatraucaties, atrunāt nevienu negribu, pats tomēr rīkojos līdzīgi. Vienkārši gribupabakstīt par to, kas procesā var izrādīties mazliet nepatīkams un nekādi morāli (pat ne materiāli) nekompensējams...

virsbūves restaurācija

23. Februāris 2005, 18:36

...Bet, tpu, tpu, tpu, avārija un auto ir... ko tad... tad jāsaprot, ka tā bija dārga un patīkama spēļmantiņa, līdz tam, lai tos KASKO apdrošinātu, mums vēl tāls ceļš ejams...
==========================================
Priekš tam ir domāta civiltiesa, kur tu vari griezties ar prasību, lai teiksim vainīgais sedz starpību, protams ja vari ar čekiem utt. pierādīt, ka esi šajā mašīnā sagrūdis kaudzi naudas.
:scratchchin:
Bija gadījums, kas vienā uzpildes stacijā, mazgājot mašīnu, man salocīja aizmugurējo dekoratīvo plāksnīti 230E. Uztaisīju skandālu un aizgāju līdz uzņēmuma vadībai, kur pierādīju, ka plāksnīte bija oriģināla un ka vietā vēlētos saņemt tādu pašu jaunu. Pēc 2 nedēļām man bija jauna oriģināla plāksnīte. :D

virsbūves restaurācija

23. Februāris 2005, 18:40

Un, lai to pierādītu vajag kādu dokumentāciju... bet dokumentāciju savā garāžā neuztaisīsi... atgriežamies pie oficiālajiem meistariem, kas ar savu vārdu apliecinās padarīto... Apburtais loks...
Šitā man klasesbiedram sasita 1. Golfu ideālā stāvoklī ar 1,6l motoru (lielāko pieejamo)... Par to viņš saņēma 250 Ls... faktiski palika zaudētājos, jo par šo naudu ideālas mašīnas tā apkārt nemētājas, tagad staigā kājām un domā, ko un kā ar nākamo.

virsbūves restaurācija

23. Februāris 2005, 19:07

Jā aizmirsu pateikt, ka vecā plāksnīte bija 23 g.veca, taču neskatoties uz to tiku pie jaunas. 8)

Tavs draugs diemžēl nezināja, ka RTU paspārnē ir eksperti, kas var dokumentēt tavas mašīnas stāvokli. ja tu esi gatavs ieguldīt savā mašīnā 2K naudinjas, tad nevajadzētu pažēlot pārdesmit naudinjas ekspertu atzinumam, tas nākotnē parasti atvieglo dzīvi. :D

virsbūves restaurācija

23. Februāris 2005, 19:41

Hmmm... vai tos ekspertus kāds arī ņem vērā?... Parasti šādos gadījumos darbojas tikai pazīšanās vai apdrošinātāju vājprāts (bija reiz saimniecībā Volvo, ko pēc avārijas uz šosejas purns purnā apdrošinātāji (Parex) uzņēmās labot un pat to tiešām nevainojami izdarīja... Bet darbu apjoms bija tāds, ka pirms avārijas 1000 EUR vērtu mašīnu tur labot neatmaksājās...)

virsbūves restaurācija

23. Februāris 2005, 19:56

Domāju, ka ņem, jo tie ir oficiāli sertificēti. Būs tuvākajā laikā jāuzzvana un jānoskaidro sīkāk.
Tēma slēgta