Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Durvju atslēga!

26. Augusts 2004, 14:59

Meklēju ilgi un par pieņemamu ceno neko atrast nevar.
Risinājums: Nomainīju blakussēdētāja slēdzeni uz šofera pusi un sačakarēto iedevu servisa sagādniekam. Viņš aizveda kaut kur uz Slokas ielas sataisīt. Solīja ka tas man maksās ap7Ls. Vēl nav gatavs.

Durvju atslēga!

26. Augusts 2004, 15:05

Wise decision.

Durvju atslēga!

26. Augusts 2004, 15:08

[user]1123|OZOLS|[/user]Meklēju ilgi un par pieņemamu ceno neko atrast nevar.
Risinājums: Nomainīju blakussēdētāja slēdzeni uz šofera pusi un sačakarēto iedevu servisa sagādniekam. Viņš aizveda kaut kur uz Slokas ielas sataisīt. Solīja ka tas man maksās ap7Ls. Vēl nav gatavs.

Un varēsi pats ar savu atslēgu tikt iekšā... ("Pieklājīgākie" zagļi lauž blakussēdētāja slēdzenes, tad saimniekam vismaz nav jāčakarējas ar šādu operāciju...)

Durvju atslēga!

26. Augusts 2004, 15:31

Diemžēl izskatās ka man trāpījās appīpējušies narkomāni :drunk: ,kam jebkādas pieklājības normas ir svešas. :D

Durvju atslēga!

12. Oktobris 2004, 22:24

Nu man arī vajadzētu salabot slēdzeni šofera pusē.Tik priekš w123 :ninja:Var atslēgt ar jebko :x Moš tur var kaut kādas ķeskas nomainīt?Gribētos,lai ir tā pati atlēga.Kam ir kādi saprātīgi piedāvājumi?

Durvju atslēga!

12. Oktobris 2004, 22:39

Njā,vēl piemirsu pateikt,ka ir centrālā atslēga.Tā gan nestrādā.Nestrādāja jau,kad nopirku.Kā diez viņu pārbaudīt un uzmeklēt vainu?nezinu ne kā viņa strādā ne kā pieslēgt.Pēc manuāļa atradu,kur ir vakuumsūknis.Laikam kaut kāds oriģinālais MB.Atgādina olu koferīti kā krievu laikos :D Palīdziet elektriskie znatoki :)

Durvju atslēga!

13. Oktobris 2004, 10:14

W123 tiešām ir vakuma sistēma. Manam bija tā, ka tās gumijas membrānas bija cauras vienās durvīs un nolaida gaisu. Tāpēc normāla slēgšana notika tikai tad, kad tikko izslēgts motors (kad normāls spiediens sistēmā). Kādas 3-4 reizes varēja aizslēgt, pēc tam jādarbina motors.
To pārbaudīt ir nogurdinoši, jo jājauc visas 6 vietas un jāskatās membrānas.
Par to centrālo sūkni gan neko nezinu, jo man tas strādāja...

Durvju atslēga!

13. Oktobris 2004, 13:27

Tā olu kaste ir vakuuma baterija :). Tā nodrošina 6-10 reizes nostrādāt aizslēgšanas/atslēgšanas ciklu bez dzinēja iedarbināšanas. Sūkņa nav, sistēma šo olu kasti piebarina pie ieslēgta dzinēja. W124 ir elektroniski vadāms sūknis, kas tiek iedarbināts pagriežot atslēgu šofera puses durvīs vai, piemēram ar signalizācijas palīdzību. Renoir tasinība - var nestrādāt sistēma, jo sistēma var būt nehermētiska. Hermētisms var tik sabojāts to pašu membrānu dēļ, bet var būt arī savienotājtrubiņu bojājumu dēļ, vai vienkārši sadalītājos nošļukušas. Starp citu lukturu augstuma korekcija arī nestrādā, ja sistēma nav hermētiska.

Durvju atslēga!

13. Oktobris 2004, 17:29

Vo!Lukturi tak arī nestrādā.A es domāju,ka tā fiška uz paneļa ir tikai skaistumam un sen jau nestrādā.Tad jau atliek tikai izjaukt visu sistēmu ārā.Nu atzīstas,kurš to ir darijis? :ninja:

Durvju atslēga!

13. Oktobris 2004, 18:44

:cry:es!!!!
Tēma slēgta