Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

MB rūsa

08. Jūlijs 2005, 22:46

OK! Ja kas, zināšu! Bet man vajag to visu sataisīt vienkārši ideāli!!!

MB rūsa

08. Jūlijs 2005, 23:22

Nu es domāju ka tie kas šeit ir iekšā, kaut nedaudz atbild par saviem vārdiem un darbiem.

MB rūsa

09. Jūlijs 2005, 09:04

Nu es arī tā domāju!!! ;)

MB rūsa

09. Jūlijs 2005, 16:52

@@Par to eļļaino pretrūsas -- ir šur tur sapūsts un sastapts, viss jau būtu labi, ja tas ir vietās, kur grūti tikt klāt, citādi visu var tā nocūkot, tā nocūkot... Prasās to smāķi tīrīt laukā un domāt kādu tīrāku metodi -- neesmu laucinieks un kartupeļu maisus mašīnā nevadāju, tāpēc šo metodi tikai vietās, kur pēc tam nav ar rokām vai ko citu jālien iekšā... @@

Tas nemaz nav slikti, izpūst autiņu ar to "eļļaino pretrūsas". To dara veči servisos ar speciālām trubiņām un uzgaļiem un labu spiedienu. Šķiet ka tas maksāja 25-30Ls. Kādu reizi gadā tas būtu jāizdara(pirms ziemas), tas paildzina autiņa mūžu, jo aizsargā tā nesošās(rāmja) daļas. Sliekšņi sāk rūsēt no iekšpuses, jo ventilācijas šahtās uzkrājas ūdens, dubļi utt. Bet visur kur ar rokām skaramies...ir taču visādi vaski, smaski utt.

MB rūsa

09. Jūlijs 2005, 19:33

IIsteniibaa tas ir vienkaarssi bet jaazina pareizie matreaali un kaartiiba kaa toos lietot.

MB rūsa

09. Jūlijs 2005, 23:47

[user]45841|amstrad|[/user]Roma,jo ātrāk sataisīsi jo mazāk problēmas būs vēlāk,jo rūsa ar ``katru minūti``lien dziļāk bleķī.Neesmu Ridzinieks,Valmierā tādas durvis sataisīt maksā no 35-45Ls.Pats ar to nodarbojos.

Klau, a cik ilgi to visu taisīs, ja kas...?! Vienkārši diezgan tālu sanāk braukt, es jau aizbrauktu (kad dabūšu tiesības) tik man tad būtu jābrauc ar kādu vēl, lai pēc tam varētu tikt līdz Rīgai, un pēc tam atkal līdz Valmierai, Mersītim pakaļ... vai ne?! Jo, ja tiešām labi to visu sataisīs, tad jau nav žēl ne benzīna, nekā cita...

MB rūsa

08. Marts 2007, 23:24

Pajautāšu te pat, lai nebūtu jauns topiks jāveido!!!

Ir doma Vācijā iepirkt tikai 190 D bundžu, kaut vai ar nokautu motoru...mans pašreizējais opītis ir mazliet sarūsējis, bet motors un hadene ir labā stāvoklī...vai ir vērts tāds variants, ka Vācijā pirktajam pārlieku savu motoru un citus loriņus...(D ņemtu tāpēc, lai būtu mazāk problēmu, jo pašam tāds ir tagad)???

Ja mainās virsbūves krāsa, tad kas ar reģistrāciju CSDD (ap 250 Ls, noteikti jāiet sertifikācija dēļ motora maiņas(??? Ls)....auto ap ??? eiro...

ja bundža būs laba, hadene arī būs laba...motors ideāls (pieleca uz sitiena pie -20)...varbūt ir jēgas paķēpāties, bet pēc tam braukt un braukt....vai tomēr ņemt un tagadējo bundžu savest kārtībā....

MB rūsa

08. Marts 2007, 23:33

Es ieteiktu izrauj tagad ara motoru un salonu un uztaisi bunzai kapitalo!!!

MB rūsa

08. Marts 2007, 23:40

[user]222998|_atkal_es_|[/user]Es ieteiktu izrauj tagad ara motoru un salonu un uztaisi bunzai kapitalo!!!

Tu domāji rūsas novēršana, špaktelēšana un visbeidzot pārkrāsošana. Cik zušos varētu iekļauties??? :)

MB rūsa

09. Marts 2007, 06:08

Tev tam Vācijas auto būs papildus izdevumi par atvešanu, reģistrēšanu, ja vien netaisies ākstīties ar VIN kodu pārsišanu. Ja auto nav braucams, tad vienīgais variants ir treileris, kas pats izmaksās ap 600 EUR (cenas mainās tik ātri, ka dažreiz pagrūti izsekot). Krāsas maiņa vien būtu sīkums -- tik, cik jauna pase. Krāsošana atkarībā no kvalitātes, bet izmaksās 1000 Ls un vairāk (no 1. aprīļa vismaz daļai autokrāsu ceļas cenas), metināšana utt.. Kopumā -- vai nu lāpi veco, vai no Vācijas ved citu auto jau braucamā stāvoklī. Ja tiešām gribi citu virsbūvi, tad pameklē tepat. Nav tā, ka uz katra stūra mētājas, bet bez steigas atradīsi lētāk un kopumā viss izmaksās daudz lētāk.
Tēma slēgta