Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

11. Maijs 2009, 13:56

kaa jau ieprieks rakstija, ir pieejami 2 reflektoru komlekti H3, H4;
ar jautaajumiem PM.
Pēdējo reizi laboja
Redvins - 11. Maijs 2009, 13:57, kopā labots 1 reizi.
11. Maijs 2009, 16:23
Par katalogiem runājot — daudzviet atrodami atsevišķu daļu kodi, kas vairs atsevišķi nav pieejamas. Tā kā visdrošākais ir par tādiem strīdīgiem numuriem uzzināt atsevišķi precizējot. Piemēram, katalogos pieejami W124 buferu daļu kodi, bet šobrīd buferus pārdod tikai pilnībā nokomplektētus, nu, neskaitot priekšējo restīti.
Par redzamību — ir atšķirība un visai pamatīga. Pats tikko pamēģināju. Vēl, iztērēju naudu un nopirku jaunus lukturu stiklus lietoto vietā un pie viena notīrīju reflektorus. Pilnīgi cits skats uz dzīvi! Sāku saprast tos, kas atbalsta stiklu maiņu pēc noteikta nobraukuma / gadiem. Tad veidojas konkrēts gaismas stars, spožāks.
11. Maijs 2009, 16:26
Vēl, par tiem pašiem katalogiem. Pašam tikko gadījās — pasūtot sīku detaļu izrādījās, ka minimālais komplekts ir 10 gab. Diemžēl tas pārdevēja mājas lapā nav redzams. Vienas cena ir mazliet virs lata, bet pēkšņi saņemot var sanākt maksāt par 10 gabaliem! To jau precizēju — mīnuss šiem interneta veikaliem!
11. Maijs 2009, 16:47
Jā, ar tiem detaļu kodiem ir švaki. Daudzām lietām kodi ir mainīti un arī komplektācija vairs nav tāda, kā var saprast pēc kataloga. Kaut vai tas pats priekšas amītis pēc kataloga nāk komplektā pa divi un izskatās, ka arī remkoplekts varētu nākt līdzi. Šodien tos var nopirkt tikai pa vienam un klāt nenāk nekas...
Tādas patēriņa lietiņas kā eļļas filtrus ir grūti atrast, jo visi replacement codes arī varbūt nederīgi.
Un tad vēl tie paši katalogi arī ir ko vērti. Es savējam vienu detaļu meklēju vairākos piegājienos vairākus mēnešus. Nekādi nevarēju iedomāties, kur tā ir paslēpta.
11. Maijs 2009, 17:19
11 May 2009 17:47:36 Renoir rakstīja:
Un tad vēl tie paši katalogi arī ir ko vērti. Es savējam vienu detaļu meklēju vairākos piegājienos vairākus mēnešus. Nekādi nevarēju iedomāties, kur tā ir paslēpta.
tas tiesa! pašam ar nācās pasvīst, lai ko sameklētu!
11. Maijs 2009, 17:21
11 May 2009 17:23:52 Mizx rakstīja:
Par redzamību — ir atšķirība un visai pamatīga. Pats tikko pamēģināju. Vēl, iztērēju naudu un nopirku jaunus lukturu stiklus lietoto vietā un pie viena notīrīju reflektorus. Pilnīgi cits skats uz dzīvi! Sāku saprast tos, kas atbalsta stiklu maiņu pēc noteikta nobraukuma / gadiem. Tad veidojas konkrēts gaismas stars, spožāks.
tu mainīji reflektorus ar stikliem, vai samainīji uz tām 500 lampām?
11. Maijs 2009, 19:40
Dabūju no Redvina kreiso lukturi. Meklēju labo.
11. Maijs 2009, 19:42
11 May 2009 20:40:29 aifaa rakstīja:
Dabūju no Redvina kreiso lukturi. Meklēju labo.
domaaju ka, sajaa jautaajumaa paliidzes tev tikai redvins ;-)
11. Maijs 2009, 19:54
Domāju, ka tev taisnība.
11. Maijs 2009, 20:39
E500 lukturi tika pirkti jauni, bet diemžēl nevaru parādīt darbībā. Darbībā nodemonstrēju W202 AMG lukturus, kam princips līdzīgs par citu izkārtojumu — izgaismojums atšķiras būtiski. Tāpēc jau daudzi ārvalstu sludinājumos lielās ar faktu, ka AMG vai W124 gadījumā E500 lukturi!. Ja pērk pa daļām, tad nekas tur lētāks nesanāk.
Es nomainīju W107 lukturu stiklus, bet reflektorus vajadzēja tikai noslaucīt — vienam pašā malā, kas nemaz netiek izmantota mazi rūsas burbulīši, otram bija kaut kāds mistisks mazs skrāpējums, bet arī tik niecīgs, ka mainīt nebija vērts. Bet atšķirība milzīga, nez, vai veco stiklu dēļ vai kā, bet pat gaismai vispār cits tonis. Varbūt noputējušie reflektori. Iesaku šo operāciju veikt visiem, kas sūdzas par sliktu redzamību!!! Man arī iepriekš šķita, ka W107 lukturi nav sevišķi labi (W123 kantainie gan man vienmēr šķituši labāki par W124).