Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 11:17

Čau, Wall-E! :D Noskatījies? :)

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 11:19

[user]2|SZ|[/user]QP 124 pēc 93. gada aizmugurejais stikls maksa tiesi ls 600- 700 atkarība no krīzes.

un neesmu redzejis nevienu C124 ar veselu, bez piena, aizmugurejo stiklu. Ja nav, tad jau mainīts

:D

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 11:19

aha..labs

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 11:37

apskatījos triplex katalogā: MB W124 230-300 CPE 87- Aizm. stikls rudits
Aizmugurējais stikls, zaļš tonējums, coupe...

182Ls...

Pazvani un uzprasi: 67311609, 29448292

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 13:15

handler.lv C124 pakaļējais stikls bija ap 450-500 Ls, kaut kad skatījos. Lētākie būs bez apsildes, ir redzēti.

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 16:04

[user]187512|Udritis79|[/user]

Kas attiecas uz stiklu servisiem esmu vairākas reizes redzējis kā viņi strādā un viens no tiem bija Domeniks.....PALDIES man to nevajag, man ir veca ģitāras stīga, silikona pistole, grunts, līme un karsts ūdens un lieki vismaz 30 Ls makā

A Tu domāji ka pa brīvu kāds Tev mainīs?! ja jau to visu redzēji tad karogs Tev rokā, maini vesels pats... Varbūt pat vari mēģināt savu autostiklu servisu uztiasīt?!
Tādu pašdarbnieku netrūkst, kas atbrauc nopērk stiklu, un lecīgi nosaka es pats nomainīšu, un kas notiek?! notiek tas ka ir sap*sts darbs un materiāls, un tad brauc pierakstīties rindā uz stiklu maiņu!!!

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 16:16

Iepriekšējā darba busam šosejbosiki izsita blakusdurvju fortočku. Ar skrūvgriezi bija lauzuši un locījuši. Mainīju Vējstiklos.

Nezinkāpēc NISAN PRIMASTAR stikls bija jāgaida 3 nedēļas.. Nomainīt nomainīja, bet to stikla aptveri atpakaļ nepielocīja. Mļin.. Tas par kvalitāti neliecina.

Kāpēc gan nemainīt pašam, ja māk?

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 16:38

[user]203592|the_jok3rz|[/user]
[user]187512|Udritis79|[/user]

Kas attiecas uz stiklu servisiem esmu vairākas reizes redzējis kā viņi strādā un viens no tiem bija Domeniks.....PALDIES man to nevajag, man ir veca ģitāras stīga, silikona pistole, grunts, līme un karsts ūdens un lieki vismaz 30 Ls makā

A Tu domāji ka pa brīvu kāds Tev mainīs?! ja jau to visu redzēji tad karogs Tev rokā, maini vesels pats... Varbūt pat vari mēģināt savu autostiklu servisu uztiasīt?!
Tādu pašdarbnieku netrūkst, kas atbrauc nopērk stiklu, un lecīgi nosaka es pats nomainīšu, un kas notiek?! notiek tas ka ir sap*sts darbs un materiāls, un tad brauc pierakstīties rindā uz stiklu maiņu!!!

Vai tikai Tu negrūd kādā servisā ar neasu kaltu no stikliem veco līmi nost :D vai arī pašam rokas no pakaļas aug

Lietas ko māku izdarīt pats un pats zinu ar kādu kvalitātii tad nekad nemaksāšu naudu par to, ja māku stiklu ielīmēt tad daru to pats, jo tam džorikam kas Domenikā sprinterim stiklu līmēja, bija siekala pa lūpu notecējusi un kalts spruka kur pagadās, un tad brīnamies ka logu ailes aprūsējušas. bpa4 no tādiem meistariem 201 zem stikla vairs nekā nav. Es tos mega servisus esmu redzējis tik daudz ka vemt gribas

Ja sasitu lieto disku kurš ir jāmetina un alumīniju es nevaru sametināt un disku nav ar ko izvalcēt, tad dodu tiem kas to māk un ir ar ko.

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 16:44

Man arī bija gadījums ar salocītu stikla vietu laušanas rezultātā. Toreiz stiklu licēji paši parādīja un tā arī pateica, ka neko tur nevarot precīzi iztaisnot un problēma palikšot. Tas tomēr jau virsbūves jautājums, jo saiet 2 plākšņu šuve. Deformējot tā vieta vairs nav gluda un stiklu grūti ielikt. Tomēr milimetru jautājums.

Priekšējais stikls

20. Marts 2009, 16:46

Jā strādāju autostiklu servisā un par savu darbu dodu garantiju! neviens nav vainīgs ka kautkādi pienapuikas ir savākti un nemāk jēgā neko darīt!
Ja uz ailēm nav rūsas, kalts nav nemaz nepieciešams, lieko līmi smuki var ar asmeni nogriezt, un nekāda rūsa tev tur nebūs...
a ja Tu atbrauc jau ar sapuvušu, tad piedod, bet uz kādu garantiju Tu vēl ceri? servisā pat laipni piedāvājam puvekļiem aizbraukt un sataisīt nošpaktelēt un tad likt stiklu, bet ja nevēlas, tad tā ir viņu problēma, ka pēc pusgada ūdens tecēs iekšā!

Nez ciktad stiklus pats esi nomainījis vienu vai?!
Tēma slēgta