Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

MB W124 Qp melnas durvis

28. Janvāris 2008, 12:36

man ir divas durvis, bet ari ar maziem sikiem defektiem rusu mazliet, cena vienai durvei ir100ls , jo vinu srotos nav, tapec tas domatas prieks tiem kam sasists, a rusu vajag likvidet un neka sja pec 2 ziemam atkal ara lidis rusa, zinot tavu mersi lidojosais nav jega mainit durvis jo tad butu jamaina vel daudz kas cits, kur driz lidis ara rusa

MB W124 Qp melnas durvis

28. Janvāris 2008, 12:41

[user]136786|intars|[/user] zinot tavu mersi lidojosais nav jega mainit durvis jo tad butu jamaina vel daudz kas cits, kur driz lidis ara rusa

diemžēl man arī tā liekas (ka rūsa parādīsies arī citur )- bet ceru ,ka man nebūs taisnība.

MB W124 Qp melnas durvis

28. Janvāris 2008, 16:18

[user]136786|intars|[/user]man ir divas durvis, bet ari ar maziem sikiem defektiem rusu mazliet, cena vienai durvei ir100ls , jo vinu srotos nav, tapec tas domatas prieks tiem kam sasists, a rusu vajag likvidet un neka sja pec 2 ziemam atkal ara lidis rusa, zinot tavu mersi lidojosais nav jega mainit durvis jo tad butu jamaina vel daudz kas cits, kur driz lidis ara rusa

Nu parejais gan nav tik traki.
Parejais tika sapushkots diezgan akurati kad cela vinju auksha.
Bet durvis nebija bliestas tape ari nekas nebija darits :whistle:

MB W124 Qp melnas durvis

28. Janvāris 2008, 17:38

kungi! varat pateeikt, kur varētu meklēt hroma labā sāna uzliku uz pakaļējā bampera. lieta tāda, ka man viņi ir daudz platāki nekā visiem citiem. es ar tādiem nemaz neesmu redzējis. varbūt ir kādas idejas. moška var uztaisīt kaut kur

MB W124 Qp melnas durvis

28. Janvāris 2008, 17:39

[user]387025|Viks|[/user]kungi! varat pateeikt, kur varētu meklēt hroma labā sāna uzliku uz pakaļējā bampera. lieta tāda, ka man viņi ir daudz platāki nekā visiem citiem. es ar tādiem nemaz neesmu redzējis. varbūt ir kādas idejas. moška var uztaisīt kaut kur

varu vēlāk iemest bildi, lai saprotat par ko es runāju

MB W124 Qp melnas durvis

28. Janvāris 2008, 20:27

esli po shvam, to ottuda ejo vitashjit` nu baigi slozhno budet

puziri mozhno dazhe vipilit` i zavarit`, a vot shvi... to kesli na paru let konservirovat`

b/u horoshaja dver` - dorogoje udovolstvie, + 99% cvet ne ugadajesh, znachjit pokraska, ti gotov k etomu? :)
Tēma slēgta