Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 11:09

Lietots būs 100 Ls + krāsošana...

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 12:35

Laikam tomer ir verts salabot! :) Ta ka zvaniju viena sludinajuma ss.lv, tur tagad tirgojas no balta 124 sedana 94.g bampers 110 ls bet vel tacu ir jakraso, tad laikam tocna 2. reiz dargak sanaks! :)

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 12:51

Vieniigais, kur to varetu izdarīt! Man atkal sesdien sanāca šaize ar w201 un bamperim pats galins noskilts :(

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 13:43

[user]91004|Karluco|[/user]Vieniigais, kur to varetu izdarīt! Man atkal sesdien sanāca šaize ar w201 un bamperim pats galins noskilts :(

Es brauksu pie www.angars.lv adrese: Lomonosova iela 1, korp. 17, talr.: 7 140 603 vai mob.: 29 150 630 pec atsauksmem it ka jau labi tur taisa! :)

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 15:42

Tā, zināšanai tiem, kas arī varbūt tagad meklē pēdējo gadu C124 priekšējo buferi – manis minētie Auto Lego tādu beidzot Lietuvā atrada, tikai bez hroma un bez uzlikām (kas vecajiem no gumijas, bet jaunajiem no plastmasas), protams, uz vilkšanas āķi nosedzošo restīti arī necerēt, bet cena tikpat liela kā par teorētiski labu pie mums.

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 15:45

Nu, man ir doma pasam braukt uz LT pec kadam 2 nedeljam. Ir novacies saraksts ar dazadam lietam, kas nepieciesamas autinjam t.sk. vasarenes, iespejams, pats bamperis. Kaut kaa nav man uzticibas pasutit kadam kantorim, atvedis un bus ne tads. Ko tad :), atkal skandals jataisa, lai ved citu.

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 20:09

Kādus gadus 2atpakaļ tika pirkts arī W124 bampers ar restītēm jauns. Made in Italy 50Ls . Precizitāte jau nav tik laba kā orģinālajam.Krāsošana 30Ls tas protams nejau Rīgā.

Vislielaka cuciba

28. Jūlijs 2008, 00:38

Atbiltoši virsrakstam tā arī ir....BBP laikā kāds mersīti ir aptraipījis ar kaut ko līdzīgu nagu lakai, (auto stāvēja zem logiem, kur meitenes atpūtās), bet īsti nevaru saprast, kas tas ir - šovakar nomazgāju, bet nost nenāk, kasīt arī bail, kad neuztaisu caurumu, jo visa virsbūve ir nopunktota viscaur :(

Tāpēc ar ko varētu mēģināt notīrīt šo brīnumu - varbūt ar acetonu... :(

Vislielaka cuciba

28. Jūlijs 2008, 00:40

nevarētu būt koka putekšņi/sveķi? man arī visa mašīna bija tāda, kā mušu kakiņām, ti kcaurspīdīgām nopunktota, nekas lietus + pāris reizes automoika noņēma visu nost...

Vislielaka cuciba

28. Jūlijs 2008, 00:41

Piebrauc pie kādiem zinošiem automazgātavu darbiniekiem, varbūt zinās. Kasīt gan labāk nevajag :)
Tēma slēgta