Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 13:18

Visu laiku mazgāju auto ar TurtleWax šāmpūnu, kas ir kopā ar vasku....rezultāts patiešām ir labs....pat 21. gadus vecs auto spīd....

Bet.....esmu nolēmis novaskot....un atdūros...kādu vaska tipu no tā paša TWax man vajag W 201....teflona vai metāla virsmai???

Cena viņam ap 3 - 4 Ls...varbūt vajag kaut ko dargāku....gan jau zinat :)

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 13:47

Vai nu šis
http://www.pitstop.lv/pitstore/new/?loo ... roduct=585

Cena ap ~7.00 Ls

Vai šis:
http://www.pitstop.lv/pitstore/new/?loo ... roduct=204
Cena ~4.00 Ls

Kurš būtu labāks???

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 13:50

nez..veciem autiņiem jau nu vajadzētu iziet 1x pulēšanu un krāsas atjaunošanu, citādi tas efekts ir mazjūtams....

es pats personīgi lieku auto mazgāt un vaskot citiem...

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 13:58

[user]2|SZ|[/user]nez..veciem autiņiem jau nu vajadzētu iziet 1x pulēšanu un krāsas atjaunošanu, citādi tas efekts ir mazjūtams....

Ja nav laiks, tad protams, lai citi mazgā un vasko....bet tā mašīna man jau pēc 2 dienām ir putekļaina jau no stāvēšanas vien un katru reizi atdot 5cīti par to, man negribas....patīk man tas pats process....nomazgāt, noslaucīt...tad stiklus notīrīt, pie reizes salonu izsūkt....parasti tā ir sestdiena vai svētdiena....nu katram jau savs!!! :)

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 13:59

[user]2|SZ|[/user]nez..veciem autiņiem jau nu vajadzētu iziet 1x pulēšanu un krāsas atjaunošanu, citādi tas efekts ir mazjūtams....

Man jau liekas, ka paša vaskots auto ir smukāks...

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 14:06

ir jau labi viss.....

bet jūtu, ka te arī drīz būs tā, ka nevarēs tā vienkārši ņemt un mazgāt auto.....

Vācijā to drīkst darīt tikai tam paredzētajās vietās, jo, ja mazgāsi kaut savā pagalmā, kaimiņi izsauks Policiju.....

lai cik stulbi tas neliktos, tās tas tur ir :)

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 14:09

tā gan laikam ir arī pie mums... ``Uz ielas`` kādreiz varēja skalot ar tīru ūdentiņu, tagad dzirdēju, ka nedrīkstot(?) Cik tur tās taisnības(?)

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 14:11

Vaskošana un pulēšana nav mazgāšana. Arī Vācijā. Ja zina, ko un kā, tā lieta patīk un interesē + esi savācis normālu inventāru, tad nopulēsi un novaskosi tā, kā nevienā parastā mazgātuvē to nekad neizdarīs. Tā tiešām ir lieta, ar ko daudzi auto fani noņemas pa savām garāžām visā pasaulē un ne jau naudas taupīšanas dēļ, bet labākam rezultātam.

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 14:13

[user]379|Mizx|[/user]Vaskošana un pulēšana nav mazgāšana.

vēlu veixmi šis atšķirības skaidrojot parastam ierēdnim un ejot, tērējot laiku, lai apstrīdētu uzlikto sodu ;)

Auto vaskošana

08. Maijs 2007, 14:14

bet ja par tēmu, tad kaut kā tas Turtle Vax ir visbiežāk dzirdētais, ka labs esot...
Tēma slēgta