Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

10. Jūlijs 2005, 00:01
Es domāju ka var arī pie Putekļa iebraukt!
.gif)
Ja cilvēks tiešām labi to visu taisa, tad es domāju ka droši var braukt pie viņa!!! Uzprasīsim garantiju... :whistle:
10. Jūlijs 2005, 01:07
[user]72659|MB210|[/user]:) Forsi,ka Roma ar Putekli sabiidija dealu.Bet varbuut par saakotneejo topicu kaads luudzu ko ieteiks no reaaliem avotiem....
Jau paspējām ieteikt Auto Stilu (arī cenu iedevām), kā arī Puteklis pieteicās izpalīdzēt.
Pāris no šejienes MB tur jau tikuši līmēti un krāsoti, un par padarīto darbu sūdzības nav. Un arī runas ar īpašnieku iedveš uzticību, ka gala produkts būs pietiekami labi apstrādāts, lai klientam nerastos ne mazākā vēlme braukt atpakaļ un kliegt, kas par **** un ****.
Es domāju, ka tas vairāk vai mazāk atbild uz tavu jautājumu (lasi pēdējo teikumu savā pirmajā postā šajā topikā par pārbaudīšanu, zināšanu, godprātību utt.).
12. Jūlijs 2005, 10:57
ja tev interesee auto krasoshana, tad ir viens labs serviss - ZZmotors (atrodas juglaa aiz "neredzigajiem" un Juglas centra) kvalitaate ir augstaakaa cenas - nav letaakaas, bet nav arii dargakas - vienvardsakot atbilstoshas kvalitaatei
tel: Modris - 9249190
12. Jūlijs 2005, 15:28
[user]25951|Labs|[/user]ja tev interesee auto krasoshana, tad ir viens labs serviss - ZZmotors (atrodas juglaa aiz "neredzigajiem" un Juglas centra) kvalitaate ir augstaakaa cenas - nav letaakaas, bet nav arii dargakas - vienvardsakot atbilstoshas kvalitaatei
tel: Modris - 9249190
Gh, gh! Zinu to keksu ļoti labi. Ik pa laikam tur sanāk iegriezties. Cenas tiešām nav zemas. Kvalitāte laba, bet ne perfekta: kādreiz gadās kāds brāķīts. Kopumā šo kantori rekomendēju, bet viena problēma: bieži mēdz būt ļoti aizņemts.
12. Jūlijs 2005, 17:17
Straadaaju AAdazzos sencha servisaa.
29. Oktobris 2006, 14:10
Meklēju ļoooti labu meistaru, kurš ļoti labi labo detaļas no tā saucamā plastmasa... Tas ir oriģināls plastmass, no kā taisa visu plastmasa bamperus Meršiem u.c. Vajag salikt slieksni, kurš pagaidām sastāv no 2 daļām + izlocīt (ar sildīšanas metodi) pāris detaļas... + vēl visādi sīkumi (stirpinājumu vietas u.t.t.)
29. Oktobris 2006, 14:11
Gribēju teikt: "No tā saucamā < ABS > plastmasa!"
.gif)
Vienkārši kompis to uzrakstu saprata kā html kodu!
23. Februāris 2007, 15:17
Meklēju skaidru atbildi par C124 (1993-96) priekšējo buferi – vai tas ir tāds pats, kā to gadu sedaniem / universāliem vai nav? It kā ir, bet nekur neesmu atradis pilnīgi pārliecinošu atbildi, visas atbildes tādas nepārliecinātas. Varbūt tur citi dekoratīvie caurumi / restīte vai vēl nez kas.
Kā tad ir – vienādi vai nav???
23. Februāris 2007, 18:43
Purniem jābūt 100% vienādiem!!! Esmu pārliecināts ka derēs!
24. Februāris 2007, 04:49
nevaru būt pārliecināts par 100%, bet tādu, kā manai c124 96-ā gada kupejai, sedaniem virsū LV zemē redzējis neesmu.