Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 14:57

[user]637773|Bpa4|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]
[user]522041|White|[/user]kto-nibudj s foruma zanimaetsja udaleniem rzhavchini??

4itaj podpisj!

aga i patom pol mashini shpoklevat!

ne takih variantov ne nado :lol:

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 14:59

[user]522041|White|[/user]
[user]637773|Bpa4|[/user]
[user]173655|vabo|[/user][quote][user]522041|White|[/user]kto-nibudj s foruma zanimaetsja udaleniem rzhavchini??

4itaj podpisj!

aga i patom pol mashini shpoklevat!

ne takih variantov ne nado :lol:[/quote]

a drugih i netu

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 15:43

[user]379|Mizx|[/user]Man īsti nav skaidrs, ko nozīmē rūsas "noņemšana". Tur vajadzīga nopietna apstrāde un gribot negribot jāapstrādā liels laukums. Un tā kā pēc tam kaut kas jāliek vietā, jākrāso, tad skaidrs, ka pats minimums ir viena detaļa, bet reāli jākrāso ar pārejām uz apkārtējām detaļām.
Ar smilšpapīru un krāsas baloniņu pašam vienmēr būs ātrāk un lētāk.

Ja es pats noņemšu ar smilšpapīru, pec tām uzlikt gruntu un iekrasot - vai tas būs efektīvi?

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 15:46

Ja Tevi apmierinās rezultāts, tad būs efektīvi... ja Tev ir balts MB, tad neceri :D pārāk izceļās. :whistle:

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 15:55

[user]456648|magister|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]Man īsti nav skaidrs, ko nozīmē rūsas "noņemšana". Tur vajadzīga nopietna apstrāde un gribot negribot jāapstrādā liels laukums. Un tā kā pēc tam kaut kas jāliek vietā, jākrāso, tad skaidrs, ka pats minimums ir viena detaļa, bet reāli jākrāso ar pārejām uz apkārtējām detaļām.

Ja es pats noņemšu ar smilšpapīru, pec tām uzlikt gruntu un iekrasot - vai tas būs efektīvi?

Pirmām kārtām bildes studijā....
izskatās ka nevisai liela saprašana ir no virsbūves darbiem.

mazs pleķis uz arkas bieži vien izvēršas par -fleksis+ spārns no šrota +metinam +špaktelējam+ gruntējam +krāsojam = dārrrrgi!

Ir tikai divi varianti:
1. servisss = dārgi + šūdīgi
2. pats = dārgi + labi =var aizmirst

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 16:09

nē nu, auto jau var npinzelēt ar otu!

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 16:15

[user]209392|plashs|[/user]
[user]456648|magister|[/user]

Pirmām kārtām bildes studijā....
izskatās ka nevisai liela saprašana ir no virsbūves darbiem.

mazs pleķis uz arkas bieži vien izvēršas par -fleksis+ spārns no šrota +metinam +špaktelējam+ gruntējam +krāsojam = dārrrrgi!

Ir tikai divi varianti:
1. servisss = dārgi + šūdīgi
2. pats = dārgi + labi =var aizmirst

Krāsa ir 189 pēc VIN. īstenībā tā ir tumši tumši zilā (metaliks).

2. pats = dārgi + labi =var aizmirst - ko aizmirst? Aizmirst darīt to, vai par rūsu?

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 16:17

aizmirst par rūsu :D

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 16:21

Tāpēc es arī gribu to uztaisīt tagad, kamēr tā rūsa nekļūva uz visu durvis.
Vai kāds to darīja? Kādus materiālus izmantoja?

Rūsas noņemšana

24. Marts 2009, 16:44

ieliec bildi, lai var izstāstīt
Tēma slēgta