Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 19:44

[user]209392|plashs|[/user]
[user]570316|Gilmors|[/user]Krāsa Dupont, garantija 2 gadi pie nosacījuma, ka nenoskrāpēsi un pa jūras udeni nebrauksi. Brauksi pulēt un vaskot ik pa trīs mēnešiem. Cena visam autiņam no iekšpuses un ārpuses ja pats pasvīdīsi 700euro. ar materiāliem. Krāsots būs kamerā(kautgan kameirai ar garantiju nav nekāda sakara pat ultra modernās kamerās ir putekļi un ja gribās ideālu kvalītāti auto ir jāpulē.)

kamerā ir putekļi?
kas tad ja drīkst jautāt tā ir par kameru? ražotājs? modelis?

par kādu krāsošanas kvalitāti iet runa šinī gadījumā?

Lai nebutu putekļi auto tiek pulēts. Līdz šim neviens par kvalitāti nav sūdzējies. mani klienti ir apmierināti.

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 20:13

Labas cenas!
Cik es saprotu, tad cenā ietilpst gan sagatavošana(neskaitot baulēšanas darbus) gan materiāli un krāsošana? Kā ar termiņiem?

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 20:20

Viss auto no ārpuses aptuveni 2 nedēļas.
ātrāk strādājot zūd kvalitāte:)

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 20:50

[user]570316|Gilmors|[/user] garantija 2 gadi. Brauksi pulēt un vaskot ik pa trīs mēnešiem

Tas ir nopietni domāts?

[user]570316|Gilmors|[/user]Cena visam autiņam no iekšpuses un ārpuses ja pats pasvīdīsi 700euro. ar materiāliem

Kas ir domāts ar to `pasvīšanu` ? Jaukšana?

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 21:05

izklausās labi. :!

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 21:07

[user]1447|MBex300|[/user]
[user]570316|Gilmors|[/user] garantija 2 gadi. Brauksi pulēt un vaskot ik pa trīs mēnešiem

Tas ir nopietni domāts?

[user]570316|Gilmors|[/user]Cena visam autiņam no iekšpuses un ārpuses ja pats pasvīdīsi 700euro. ar materiāliem

Kas ir domāts ar to `pasvīšanu` ? Jaukšana?

Cilvēki ir daudz un dažādi. Man ir bijis gadijums ar vienu džipistu kuram nokrāsoju auto pēc pus gada ieradās ar galīgi nopujušu auto. gandrīz jau pārkrāsoju, bet Paziņas bija redzējuši braukājam pa jūru.
Kāda te var būt garantija ja pat hroms lien nost??? Ja mašinu kopj un saudzē, tad arī kalpo`. Kaimiņam krāsotais žiģītis jau 3 gadu skaists un spīdīgs :)
Es sapratu, ka pasvīšana ir Jaukšana.( tas ir salidzinājumā ar to krāsošanu Vācijā) skatīt ziņojumus augstāk.

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 21:13

Nu labi, braukšana pa jūru nav gluži visu vaļasprieks. :D Es gan neesmu redzējis ka pēc tādas braukšanas nāktu nost krāsa...
Bet priekš normāliem ikdienas apstākļiem, kādi ir mums apkārt - tas pats sāls (piemēram uz Rīgas ielām dotajā brīdī varētu sālīt gurķus), sals un atsali, lietus, mitrums, dažādi ceļa segumi - tādi kā attaisnojums nevar parādīties?

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 21:17

da nu jūs te arī, domājiet, ka pārkrāsos vecu mizu un tā vairs nekad nekur nerūsēs :lol:

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 21:27

Kapēc uzreiz "nekad nerūsēs"? Lai jau rūsē, bet pēc gadiem 15 :lol:

Auto krāsošana.

25. Novembris 2008, 21:37

[user]1447|MBex300|[/user]Nu labi, braukšana pa jūru nav gluži visu vaļasprieks. :D Es gan neesmu redzējis ka pēc tādas braukšanas nāktu nost krāsa...
Bet priekš normāliem ikdienas apstākļiem, kādi ir mums apkārt - tas pats sāls (piemēram uz Rīgas ielām dotajā brīdī varētu sālīt gurķus), sals un atsali, lietus, mitrums, dažādi ceļa segumi - tādi kā attaisnojums nevar parādīties?

Esmu redzējis, ka krāsa lobās, pareizāk laka (tas notiek tehnoloģiski nepareizi krāsojot), tadai lietai garantija 5 gadi var pat vairāk :)ja kas pārkrāsošu pa savu naudu :) Pa ceļim braucot auto pusgada laikā nevar sapūt. Bet ja auto nav ielaists tad pārkrāsojot 2 gadi toč nekam nevajag līst ārā, pat vairāk.
Špakteli uz pliku bleķi nelieku :D tiek apstrādāts rūpīgi.
Tēma slēgta