Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

12. Novembris 2008, 18:01
man kolegis pie kadiem minus 20 ar verdoshu udeni atkauseja stiklu,pedejo reizi.
12. Novembris 2008, 18:21
[user]2|SZ|[/user]jā, bet ar tiem misiņa skrāpekļiem, nekādā gadījumā neparastajiem dzelžiem.
kā arī kupejām jāuzmanās ar tām durvju gumijām, ka skrāpējot neapskādē.
Un kā ar tiem plastmasas?
16. Novembris 2008, 19:38
Ar tiem plastmasas pagaidām sliktu novērojumu nav.. Bet man ir cita problēma, Pēdējā laikā ievēroju, ka mans vējstikls ir arī cietis tieši no logu tīrītāja slotiņas.. Ipaši kur iet slotiņas ārspuse, tieši kur lietus sensors.. :cry: Laikam būs jāiebrauc tajā trileksā, lai pulē, kamēr nav par vēlu..

Kādas lai slotiņas liek?? Līdz tam skrāpējumu nebija, pagāja pus gads uz še tev.. uzliku laikam saucās Trico 14 Ls likās, ka būs labas. :arge:
16. Novembris 2008, 20:39
1) Neoriģinālie vējstikli pa ražotājiem atšķiras. Ja tāds gadījeis, tad nav ko brīnīties, ka pēc gada tas ir matēts.
2) Pieredze liecina, ka taupīt uz slotiņām ir tas pats, kas taupīt uz riepām, degvielu un tādām lietām. Oriģinālās maksā tik daudz ne jau tāpēc, ka uzcenojums milzīgs, bet tāpēc, ka tur vairāk pētīts, kā lai smiltis noslauka no stikla, nevis izsmērē. MB visu sarežģī izmērs, kas nozīmē ap 30 Ls par slotiņu vai ap 5 Ls par gumiju atsevišķi — pat oficiālajos katalogos ir paredzēta vienas pašas gumijas nomaiņa un tas nav taupītāju izgudrojums. Protams, ja pats rāmis vēl ir lietojams.
16. Novembris 2008, 20:47
ne ar ko neskrāpēt stiklu :! Manam 210 nav liels noskrējiens, bet priekšējais stikls ir tāds, ka jau vairākas reizes esmu domājis par maiņu. Ne tik, cik ar skrāpekļiem, bet ar slotiņu notrīts un ar sīkiem punktiņiem sadaudzīts gan. Stikls oriģinālais, bet jau baigi slikts...
07. Decembris 2008, 20:39
[user]196959|ddclown|Vējstikls.[/user]Sveiki. Šorīt saskāros ar nepatīkami sāpīgu problēmu. Šobrīd pārvietojos ar salonā pirktu a/m un ļoti priecājos līdz šim rītam...
No rīta uz vējstikla bija izveidojusies ledus kārtiņa, un es ar kredītkarti to veiksmīgi noskrāpēju, bet kad iekāpu mašīnā un pāris reizes nosklaoju stiklu- saskāros ar ļoti nepatīkamu pārsteigumu. Par cik dzīvoju uz Brīvības ielas, un a/m turu uz trotuāra- tas regulāri tiek notašķits ar smiltīm, dubļiem.. etc.. Tad nu lūk, esmu diezgan pamatīgi saskrāpējis stiklu ar nomaskējušiem smilšu graudiem.. :cry: :? :cry: :cry: :cry: Gribēju jautāt- vai ir LV kaut kur vieta, kur iepējams pulēt vējstiklus..??????? KAtru reizi kad iekāpju a/m man asiņo sirds..

mes pulejam stiklus
07. Decembris 2008, 21:31
Vacā labā tēma par ledus skrāpēšanu!
Bez komentāriem!
Pulēšanu neatzīstu! Labāk nepažēlot naudu un ielikt jaunu bildi!
07. Decembris 2008, 21:50
Pēc mana info, no pulēšanas nav nekādas jēgas pēc mēneša, diviem visas š`vikas būs atpakaļ, vismaz priekšējam!...
07. Decembris 2008, 21:56
Lieta tāda ka tajās vietās kur pulē mainās stikla biezums un tur kropļos attēlu!
08. Decembris 2008, 01:36
[user]382597|laurisko|[/user]Vacā labā tēma par ledus skrāpēšanu!
Bez komentāriem!
Pulēšanu neatzīstu! Labāk nepažēlot naudu un ielikt jaunu bildi!
.gif)
Protams, ka tu neatzist pulesanu

jo tas nav tava pakalpojumu saraksta :evil: