Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

02. Novembris 2008, 20:12
1995. gada kupejai skrūvju tam jumta metāla moldingam nav.
02. Novembris 2008, 20:36
Manam ir!
Aleks, kad pats pārbaudīs, lai uzraxta kā ir un kā nav!
02. Novembris 2008, 22:41
KAd nebus lietus pameginasu! zinat kapec gribu nonemt? gadu atpakal pec lietus uzreiz iesita minusi un kaikam tika udens ieksa iesala un piepacela to moldingu ja uzmanigi paskatities var redzet. bet tas ir figna man liekas ka no ta tek udens salona domaju ka caur luku nevar, jo tek tiesi pie stoikas kur savienojas jumta apdare ar plastmasu uz stoikas. nezinu ka tas var but bet citus variantus jau parbaudiju!
PALDIES par padomiem. kad pameginasu nonemt uzrakstisu!
02. Novembris 2008, 22:57
Drīzāk jumta lūkas lietus novadcaurule, bet mēģini. Tās līstes parasti kā rūpnīcā uzliek, tā reti kuram nākas aiztikt. Tā arī neskarti līdz pat nonākšanai šrotā.
02. Novembris 2008, 23:43
Gar stiklu netek?
Ja maia stiklus, tad moldingi ir tāpat jāņem nost!
05. Novembris 2008, 19:28
pie stikla pasa sturi agrak bija dzirdets ka vejs ir kad braucu atrak bet ar silikonu piputu un it ka nav. Bet redziet udens pil nevis pie stikla a nedaudz aukstak. Nobiedejat mani ka gruti, un var salocit meginasu ar kadu silikonu!
05. Novembris 2008, 19:53
Njā tie silikona džeki ir the best!

Katru reizi kad atbrauc kāds mainīt stiklu, jo ūdens tekot iekšā, pirmos vārdus ko dzirdu: "Es jau ar silikonu tur mēģināju taisīt ciet u.t.t", un pēctam mums ir jāpi*ās, jo redzies džeks ir saklausījeis visādas gudrības, un pašdarbības ceļā mēģinājis novērst ķečku!