Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Skrambu un Švīku dakteris ?

11. Jūnijs 2007, 12:25

[user]26014|Roma|[/user]Tas bija sagatavošanas process... Un kā krāsot, lai neatšķiras krāsa, un neredz robežas, līdz kurienei tika krāsots...?! :)

tā ārī krāso, visai deteļai jābūt atsegtai un uz priekšu. Ja runājam par metālika krāsām, tad visa deteļa jāpārkrāso pilnībā. Savukārt parastai krāsai var krāsot bojāto fragmentu.

11. Jūnijs 2007, 12:26

Pulēšana un cita figņa ir pilnīgi garām. Pat tad, ja švīka iet cauri lakai.

Esli carapina nezadela sloi ,,pudri,, vsjo eto POLIRUETSA,imeno poliruetsa a ne vaskuetsa.Da i neparti 4eloveku golovu,4erez vremja SZ sam napiwit 4to polirovka pomogla :ninja:

11. Jūnijs 2007, 12:30

krāsojuma kvalitāti 90 % noskaa sagatavošanas process

11. Jūnijs 2007, 12:32

[user]173655|vabo|[/user]Pulēšana un cita figņa ir pilnīgi garām. Pat tad, ja švīka iet cauri lakai.

Esli carapina nezadela sloi ,,pudri,, vsjo eto POLIRUETSA,imeno poliruetsa a ne vaskuetsa.Da i neparti 4eloveku golovu,4erez vremja SZ sam napiwit 4to polirovka pomogla :ninja:

ņefiga, tak toļka možna sžeč krasku. Patamu što nada puļeravat i puļeravat. glubokaja carapina vsoravno astajotsa.

11. Jūnijs 2007, 12:32

[user]75137|Bpa4|[/user]krāsojuma kvalitāti 90 % noskaa sagatavošanas process

Diemžēl, -tieši tā!

11. Jūnijs 2007, 12:40

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]Pulēšana un cita figņa ir pilnīgi garām. Pat tad, ja švīka iet cauri lakai.

ņefiga, tak toļka možna sžeč krasku. Patamu što nada puļeravat i puļeravat. glubokaja carapina vsoravno astajotsa.

Nesporju,no sna4alo nado videt etu carapinu i toļko potom vinosit prigovor.Da tam celaja ku4a faktorov:na4inaja ot tolwini sloja laka,zernistnostju bumaģi,ka4estva i ispoļzovanija polirovo4nih past s praviļnoj zernistnostju abraziva,oborotov ,,fleksa,,,profesionaļnostju samovo mastera,pomewenija v kokih poliruetsa....Da etu temu možno raska4ivat do beskone4nosti.Smotrel eti carapini na QP SZ-polirovka pomožet,odno mesto do grunta,eto uže na ļubiteļa libo smeritsa libo togda pereduvat poldveri ,,perehodom,,

11. Jūnijs 2007, 15:00

http://80.232.169.5/denttoolnewstep/ru.htm PAZVANI,SATIECIES ,IZLABO!!! ;)

24. Marts 2008, 09:31

kāds ir savam auto pašrocīgi vai šeit http://80.232.169.5/denttoolnewstep/ru.htm izlabojis buktes? kādas cenas?

24. Marts 2008, 09:39

...es esmu pie vina taisiijis ...paliku apmierinaats!!....par 5 buhteem(ne iipashi lielaam bet kriitoshaam uz nerviem) samaksaaju ap 100ls...vienas buhtes iznemshana (skatoties peec auto modela,atrashanaas vietas un sarezhgiitiibas) maksaa ap 10-25 ls!

24. Marts 2008, 09:49

kāda adrese?
Tēma slēgta