Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Kompresor zimite

03. Jūnijs 2007, 23:23

hmmm esmu painteresejies, bet nekur nav tadas zimites! varbut vel kadas idejas?! :whistle:

Kompresor zimite

04. Jūnijs 2007, 07:36

tas, ka bļembas nav.....tā bija agrāk pērkama extra ;)

Kompresor zimite

04. Jūnijs 2007, 07:53

Ar Itāliju tiešām nekāda sakara.

Kompresor zimite

04. Jūnijs 2007, 08:24

[user]2|SZ|[/user]tas, ka bļembas nav.....tā bija agrāk pērkama extra ;)

jā, manam 190 arī nebija neviens uzraksts aizmugurē - domāju ka noplēsts un pārkrāsots, bet paskatījos pēc VIN - tiešām tāda opcija manam ir pasūtīta...

Kompresor zimite

04. Jūnijs 2007, 16:09

Varu uzdāvināt vai iemainīt pret aliņu CE220 zīmi.... :D Tā no mašīnas tika atrauta kā kucēns no mātes....Esmu no tiem, kam lieki spīguļi griež acīs....Neredzu kāda no šādiem uzrakstiem jēga...kompresor, diesel utt.... Drīz uz mašīnām sāks rakstīt ABS, ASD utt....Sarakstīs visu mašīnas aprīkojumu.... :?

Kompresor zimite

04. Jūnijs 2007, 16:12

ir tak dažām :D:D:D

ABS, nu nenormāla extra :D

Kompresor zimite

04. Jūnijs 2007, 16:40

Manam Belgi pacentushies uzlikt ESP uzkrasot Henry tur kautkads... :( tipa auto dilers... gribu tos nost bet tad japarkraso vis bagaznieks.. :(

Kompresor zimite

05. Jūnijs 2007, 07:24

Gan jau nav jāpārkrāso viss....var ļoti perfekti salaist kantes vietā krāsu kopā....piepulēt, nolakot un neredzēs nekādu atšķirību.... ;)

Kompresor zimite

05. Jūnijs 2007, 07:40

[user]214801|Karluha|[/user]Varu uzdāvināt vai iemainīt pret aliņu CE220 zīmi.... :D Tā no mašīnas tika atrauta kā kucēns no mātes....Esmu no tiem, kam lieki spīguļi griež acīs....Neredzu kāda no šādiem uzrakstiem jēga...kompresor, diesel utt.... Drīz uz mašīnām sāks rakstīt ABS, ASD utt....Sarakstīs visu mašīnas aprīkojumu.... :?

Laba doma, būtu ko sastrēgumā palasīt :D

Kompresor zimite

05. Jūnijs 2007, 09:04

[user]214801|Karluha|[/user]Gan jau nav jāpārkrāso viss....var ļoti perfekti salaist kantes vietā krāsu kopā....piepulēt, nolakot un neredzēs nekādu atšķirību.... ;)

Saproti pods jau veel tads ka man tur BIKU RUSa ap atsledzinu.. (Biku jau abidna ja 2001 gada masinai rusa paradas.. :cry:
Tēma slēgta