Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Lūka un saule....

22. Maijs 2007, 14:25

[user]83747|pinguin|[/user]ir speciāla balta smēre, white grease, ar to tiek oriģināli tie mehānismi smērēti, un vislabāk arī tādu pielietot, jo solidoli utt pataisīs visu to padarīšanu netīru un pretīgu.

Ja vajadzīga ķirurģiska iejaukšanās - varu palīdzēt - esmu izkodis to visu sistēmu līdz pēdējam. pašam labāk klāt neķerties - salauzīsi kautko noteikti - man bija laužams donors uz kura trenēties pirms ķēros pie savējās lūkas remonta.
Un starp citu, visi remontdarbi ir izdarāmi no augšas, tā kā griestu apšivka nav jāaiztiek.

Vo, iesaku - pašam toč labāk nevajag.
Es kad sev taisīju saspārdīju visu mašīnu, baigi stipro nervu sistēmu vajag tam lūkām, man nav. ;)

Lūka un saule....

22. Maijs 2007, 14:45

Patreiz mašīna servisā, krāsots tiek priekšējais bampers...bet pēc tam jūtu, ka būs jāmeklē Pinguin palīdzīgā roka.... :) Tikai nesaprotu...kapēc vienreiz lūka veras perfekti, otreiz ar mocībām...Kaut kāds knifs zem tā taču slēpjas....

Lūka un saule....

22. Maijs 2007, 14:55

Fizikā mācījies par vielu agregātstāvokļiem atkarībā no temperatūras?
Nē? Tad ieliec solidola krūzīti ledusskapī uz stundiņu, un pēc tam pabaksti ar kociņu!
Pabakstīji? Labi, ejam tālāk, tagad ieliec to krūzīti mikrovilņu vai cepeškrāsnī un labi uzsildi - apreibsi no atšķirības ;)

Pie tam, ņemot verā, ka tai smērei pēc 20 gadu tusiņa zem apšuvuma varētu kritiski būt zudušas sākotnējās īpašības / viskozitāte - IZDARI SECINĀJUMUS!
;)

Lūka un saule....

22. Maijs 2007, 15:22

Līdzīgus secinājumus biju jau apsvēris...tik gaidiju apstiprinājumu...lai pārliecinātos.... :P

Lūka un saule....

22. Maijs 2007, 15:38

[user]16948|Arturinho|[/user]
[user]83747|pinguin|[/user]ir speciāla balta smēre, white grease, ar to tiek oriģināli tie mehānismi smērēti, un vislabāk arī tādu pielietot, jo solidoli utt pataisīs visu to padarīšanu netīru un pretīgu.

Ja vajadzīga ķirurģiska iejaukšanās - varu palīdzēt - esmu izkodis to visu sistēmu līdz pēdējam. pašam labāk klāt neķerties - salauzīsi kautko noteikti - man bija laužams donors uz kura trenēties pirms ķēros pie savējās lūkas remonta.
Un starp citu, visi remontdarbi ir izdarāmi no augšas, tā kā griestu apšivka nav jāaiztiek.

Vo, iesaku - pašam toč labāk nevajag.
Es kad sev taisīju saspārdīju visu mašīnu, baigi stipro nervu sistēmu vajag tam lūkām, man nav. ;)

vieglāk ir aizmetināt to lūkas caurumu.

Lūka un saule....

22. Maijs 2007, 15:44

nu beidziet....

nekas nav nesataisāms

Lūka un saule....

23. Maijs 2007, 08:28

Labi, beidzam.....saeļlošu un par rezultātiem ziņošu....Vai arī aizmetināšu... :)

Lūka un saule....

23. Maijs 2007, 08:37

[user]214801|Karluha|[/user]Labi....Vai arī aizmetināšu... :)

:sick:
Tēma slēgta