Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 08:48

[user]176832|SWATboy|[/user]Es ieteiktu braukt uz leišiem tur bampers būs par 1/3 lētāks un tur ir plaša izvēle var būt pat atradīsi savā krāsā! :)

Kaut kā kārtējo reizi neticu stāstiem par to, ka LT viss ir. Neatceros tās firmas nosaukumu, bet viņu specializācija ir lietotas auto detaļas no LT, tāda liela un visur izreklamēta. Jau vairāk kā mēnesi pazīstamam C124 (1996) tur meklē priekšējo buferi un bez panākumiem. Vai arī – ja viņiem pašiem klāt nepienes, tad nav motivācijas pūlēties. Savukārt braucot pašam zūd izdevīgums un ja nu piesola vienu, bet galā izrādās kas pilnīgi cits...

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 09:01

„Auto Lego” – sola atrast detaļas Lietuvā nedēļas laikā, bet kaut kā solītais laiks pārsniegts jau vairākas reizes.

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 09:14

[user]379|Mizx|[/user]„Auto Lego” – sola atrast detaļas Lietuvā nedēļas laikā, bet kaut kā solītais laiks pārsniegts jau vairākas reizes.

Viņiem ar to laiku tā ir kā ir, bet man Tojotas jumtu aizmugurējo spārnu gan atveda, ko latvijā nevarēja dabūt!

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 09:41

SIA Vinss zolitūdē. 100 punti atvedīs, jo šie regulāri braukā.

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 09:45

[user]1123|OZOLS|[/user]SIA Vinss zolitūdē. 100 punti atvedīs, jo šie regulāri braukā.

Un tur ir meklēts, Berģos arī, Harim jautāts -- visi zina, ka tādu meklē, bet nevienam nekas nav piedāvājumā un neko arī nesola atrast... sludinājumos arī nav. Tāpēc jau vairāk kā mēnesi braukā ar apdauzītu. Piedāvā tikai vecos.

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 10:59

[user]2|SZ|[/user]Alexxx...līdzjūtības

Paldies :)

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 11:03

Sodien biju iebraucis Lomonosova iela www.angars.lv tie izpetijusi bedu un saka ka var saremontet - 35 ls darbs + 60 ls krasosana = 95 ls, ka jus domajiet taisit jeb meklet jaunu bamperu? :whistle: Un ka ir cena - norma vai par daudz, pec atsauksmem it ka fors remonte dzeki! :)

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 11:07

cena izskatās, ka Ok, man gan bamperim skāde bija mazāka, taču tehniku tas nemainīja, nost bamperis, un krāsošana= apt. 100 Lvl

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 11:08

jaunu bamperi meklēt pēc 93.gada QP- ir bezcerīgi-pasties, ko Mizx raxta :(

ja nu vienīgi pasūti jaunu!

Vislielaka cuciba

26. Februāris 2007, 11:09

Visticamākais, ka par lietotu paprasītu 100 Ls, tā kā izdevība ir redzama. Piedevām, aizdomas, ka vairums ir vairāk vai mazāk lāpīti, bet es no tā pārāk nebaidītos, galvenais, lai labi sataisīti. Labotiem tik un tā vajadzētu būt izturīgākiem kā ķīniešu ražotajiem.
Tēma slēgta