Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

W124 priekseja reste

03. Novembris 2005, 12:51

jāpiezīmē, ka šīs Avantgarde restes ir dažādās cenās pieejamas, attiecīgi arī dažādās kvalitātēs....internetā sākot no 50 eiro.....

bet ar tām lētajām, kas razotas Ķīnā vai kur tur ir tā, kad , izbraucot cauri aut. mazgātuvei pāris reizes, uz plastmasām nolobās krāsa......

es sev pirku par 89 eiro un tfu tfu tfu pagaidām nekas nav.....

Bet salīdzināt tagadējo optiku ar parasto nevaru:)

W124 priekseja reste

03. Novembris 2005, 14:04

Man liekas, ka Spares iela si reste maksaja kadus Ls 40,-, bet varbut ari maldos..
Bet negribas maksat Ls 40, ja pec mazgasanas otreiz nav ko mazgat!!!! Gribu parastu, normalu E-skas resti!!!!! Par samerigu cenu :?

W124 priekseja reste

03. Novembris 2005, 14:29

[user]106550|Yancux|[/user]Man liekas, ka Spares iela si reste maksaja kadus Ls 40,-, bet varbut ari maldos..
Bet negribas maksat Ls 40, ja pec mazgasanas otreiz nav ko mazgat!!!! Gribu parastu, normalu E-skas resti!!!!! Par samerigu cenu :?

Tu saki, ka par 40 ls tadu tiesi ka manis iemestaja linka resti var dabut Tevis noraditaja Spares iela?

W124 priekseja reste

03. Novembris 2005, 23:40

[user]2|SuperZigs|[/user]jāpiezīmē, ka šīs Avantgarde restes ir dažādās cenās pieejamas, attiecīgi arī dažādās kvalitātēs....internetā sākot no 50 eiro.....

bet ar tām lētajām, kas razotas Ķīnā vai kur tur ir tā, kad , izbraucot cauri aut. mazgātuvei pāris reizes, uz plastmasām nolobās krāsa......

es sev pirku par 89 eiro un tfu tfu tfu pagaidām nekas nav.....

Bet salīdzināt tagadējo optiku ar parasto nevaru:)

SuperZigs:

A gde ti svoju pokupal za 89Ls?
Tēma slēgta