Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa

03. Novembris 2005, 12:51
jāpiezīmē, ka šīs Avantgarde restes ir dažādās cenās pieejamas, attiecīgi arī dažādās kvalitātēs....internetā sākot no 50 eiro.....
bet ar tām lētajām, kas razotas Ķīnā vai kur tur ir tā, kad , izbraucot cauri aut. mazgātuvei pāris reizes, uz plastmasām nolobās krāsa......
es sev pirku par 89 eiro un tfu tfu tfu pagaidām nekas nav.....
Bet salīdzināt tagadējo optiku ar parasto nevaru:)
03. Novembris 2005, 14:04
Man liekas, ka Spares iela si reste maksaja kadus Ls 40,-, bet varbut ari maldos..
Bet negribas maksat Ls 40, ja pec mazgasanas otreiz nav ko mazgat!!!! Gribu parastu, normalu E-skas resti!!!!! Par samerigu cenu :?
03. Novembris 2005, 14:29
[user]106550|Yancux|[/user]Man liekas, ka Spares iela si reste maksaja kadus Ls 40,-, bet varbut ari maldos..
Bet negribas maksat Ls 40, ja pec mazgasanas otreiz nav ko mazgat!!!! Gribu parastu, normalu E-skas resti!!!!! Par samerigu cenu :?
Tu saki, ka par 40 ls tadu tiesi ka manis iemestaja linka resti var dabut Tevis noraditaja Spares iela?
03. Novembris 2005, 23:40
[user]2|SuperZigs|[/user]jāpiezīmē, ka šīs Avantgarde restes ir dažādās cenās pieejamas, attiecīgi arī dažādās kvalitātēs....internetā sākot no 50 eiro.....
bet ar tām lētajām, kas razotas Ķīnā vai kur tur ir tā, kad , izbraucot cauri aut. mazgātuvei pāris reizes, uz plastmasām nolobās krāsa......
es sev pirku par 89 eiro un tfu tfu tfu pagaidām nekas nav.....
Bet salīdzināt tagadējo optiku ar parasto nevaru:)
SuperZigs:
A gde ti svoju pokupal za 89Ls?