Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 15:03

TA var iziet da ar jebko...ja uz stiklina ir euro sav.standarta ziime + pareizais priekseejo ugunu apziimeejums!!(par lampaam var man jautaat ...es uz sitiem meesliem jau trennets!! :lol: ;) )...kas attiecas uz konkreeto gadiijumu ir jau redzeets ...dabaa izskataas itkaa izsists stiklins :D ...kas attiecas par izskatu tad man nepatiik ...varbuut veel ja arii saanu (pavarotniks ) buutu skaidrais tad veel varbuut ,bet sitaa kaa uz bildes ...SHITS!!...

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 15:06

[user]26014|Roma|[/user]
[user]14923|mb300sl|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Nu nez... Izskatas jau baigi forši! Un man liekas ka nevar būt ka ar tādām neko neredz... Jauniem auto taču liek tādas!!!

kada starpiba kruts vai nee, ja vinjs nedod gaismas starus uz priekshu tad logiski ka neko uz celja tu neredzeesi, buus vinjas spilktas bet tolka nekada, tapat kaa parastaa spuldziite buus, :lol: :P :lol:

Ak Dievs... Nu ja normāli uztaisīts, tad jau dos tev tos starus!!! Neliks jau jaunajiem autiņiem sliktus lukturus...

Daaaaa, shitas lukturis ir vienkarshi tjipa tunning domaats, nevis Originaals, un lidz ar to var ar buut liels liels suuds tas vis

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 18:09

Ja pagrieziens būtu tāds pats caurspīdīgs kā lampa būtu OK.

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 20:28

Nu ko Jūs visi... pagrieziens... Es zinu ka tā būtu labāk, bet nu mēs taču par lukturi runājam... :whistle: 8)

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 21:37

лучше кустарный ксенончик поставить :)

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 22:15

[user]25140|xplode|[/user]лучше кустарный ксенончик поставить :)

4to zna4it "kustarnij"? :)

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 23:03

[user]26014|Roma|[/user]
[user]25140|xplode|[/user]лучше кустарный ксенончик поставить :)

4to zna4it "kustarnij"? :)

латиков за 150 :)

"Skaidrie" lukturi

15. Jūnijs 2005, 23:27

a lampas stikla rievojums domaats tikai ponta peec :) (+ katrai pusei tas it kaa ir atshkjiriigs), un gaismas staru lauzshanai ar to nekaads sakars un vispaar Malaizija tuvu ekvatoram, naktis pavisam iisas... :whistle:

"Skaidrie" lukturi

16. Jūnijs 2005, 10:24

vse eto balovstvo so svetom trudno objasnit na tehosmotre. ljudi stavjat na Audi A6 vmesto rodnih far xenon, kotorij tochno na takije zhe A6 stavitsja i ne mogut projti TO. a vi govorite pro kakije-to voobsche levije varianti....

"Skaidrie" lukturi

16. Jūnijs 2005, 10:27

Da nu blin... Seidjat tam na TO lohi kakie to... Kakaja raznica... eto zhe moi fari, ja zhe ploho budu videtj, ne oni... eto tipa radi bezopasnosti, da?! Nu OK! Nu a 4em opasen Xenon v A6??? 8D
Tēma slēgta