Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

virsbūves restaurācija

22. Februāris 2005, 17:17

Ja ja labi meistari man jau sāk drebuļi skriet...Pastrādājiet kopā ar tādiem un visu sapratīsiet,tapēc tagad daru visu pats,uzticot tikai dažus darbus citiem,kurus var pārbaudīt...
Ja runājam par metināšanu un auto aizsarcību,tad galvenais ir lai caurums ir aizmetināts(Bet ne tas ,kurš ir vajadzīgs ūdens novadīšanai) un pēc tam laba šuvju apstrāde(Tā ir katram sava veida),bet ja grib labi aizsargāt savu autiņu ir tāda lieta kā katoda aizsardzība no korozijas!!!
Bet galvenā kļuda kas tagad tiek pieļauta restaurējo auto,tas ka nevar nodrošināt telpas temperaturu 20 gradi vidējais!!!
Pie zemākām temperatūrām nekas labs nenotiek ne ar špakteli ne ar citiem līdzekliem...krāsām un tt.
Tad parādiet man servisu kur tāda temperatūra ir 24h dienaktī...???

virsbūves restaurācija

22. Februāris 2005, 17:22

Man jau sāk patikt šitā diskusija.
Man domāt,ka pēc laika šeit var izkristalizēties kāda ļoti gudra doma.
Mani jau arī vilina doma darīt visu pašam.Tikai nav ne vajadzīgo iemaņu,ne aprīkojuma.

virsbūves restaurācija

22. Februāris 2005, 17:36

Man jau arī nebij no sākuma nekas!!! Pa lēnām sāku visu vākt un tā pa biškam,iemaņas nāk ar laiku...
Ir man te viens ZIMS kuru sāku atjaunot vienam paziņam-Merša motors 3.0 dizelis un merša tilti un vēl šis tas. Smagi gāja,kā nekā pirmā mašīna!!!
Bij paredzēts uz Vāciju uz hoķi,bet nepaspējām laikā!!!

virsbūves restaurācija

22. Februāris 2005, 20:49

un kas buutu ZIMS? :?

virsbūves restaurācija

22. Februāris 2005, 21:03

Attēls

virsbūves restaurācija

22. Februāris 2005, 21:18

Vīkendā braukšu uz Rumbulu kalpaku meklēt (nolādētais Salu tilts :banghead: ), tad pie reizes uzmetīšu aci tam gara darbam un papētīšu arī no iekšpuses. :ninja:

virsbūves restaurācija

22. Februāris 2005, 21:21

Maucam kopā :D Jāvāc atkal banda un jāpēta visādi merši.Varētu arī šim uzmest aci 8)
http://www.eiroauto.com/auto2.html?l=1&id=273
Un šim
http://www.eiroauto.com/auto2.html?l=1&id=802

virsbūves restaurācija

22. Februāris 2005, 21:30

Mierīgi, nav problēmu. 8)

virsbūves restaurācija

22. Februāris 2005, 21:31

Apsveicami Richy!!!
Ideja bij vienkārša aizbraukt ar pārtaisītu ZIMU uz Vāciju un pacelt tur augšā haubi lai vācitim mute paliek vaļā!!!
Tik žēl W123 un W126 ko sazāģējām...
Tā nu es iemīlējos MB,jo nevienā cita autiņa piekare nederēja pārbūvēi,izmēģinājām Audi,BMW un citus bet MB paliek MB...

virsbūves restaurācija

22. Februāris 2005, 21:34

Kādā paskatā tad tas zims tagad ir?
Tēma slēgta