Stikli un lukturi, krāsošana un rūsa :)
Tēma slēgta

Kur labi krāso.

03. Novembris 2004, 21:52

Tāds jautājiens (moš ir bijis)-kur meklēt krāsas kodu?

Kur labi krāso.

04. Novembris 2004, 08:34

[user]540|RICHY|[/user]Tāds jautājiens (moš ir bijis)-kur meklēt krāsas kodu?

Ja nemaldos, tad tam vajadzētu būt paceļot haubi, pie radiatora alumīnija plāksnītē, kur norādīts modelis utt. , vismaz W124 šķiet, ka tā bija :scratchchin:

Kur labi krāso.

04. Novembris 2004, 08:36

Senāk bija šur tur i-netā vietas, kur, ievadot VIN, izmeta visu rūpnīcas aprīkojumu + krāsu kā virsbūvei, tā salonam. Diemžēl nezināmu iemeslu dēļ nevienā no vietām vairs neatklāj šīs krāsas, pat nezinu, ko lai saka. Aprīkojumu, par ko iekasēta papildu naudiņa, gan var uzzināt... Man jāpameklē -- biju savācis pāris adresītes, kur tās (un salonu) vizuāli pēc izmantotajiem rūpnīcas materiāliem varēja noteikt -- atrodi bildīti, kura vislabāk atbilst paša garāžā esošajam. Bet vispār jau tos kodus (citus...) noteiks paši krāsotāji -- aizved paraugu vai visu mašīnu, šie "nomēra", pasaka kodu receptei un sajauc pareizo toni...

Kur labi krāso.

04. Novembris 2004, 08:37

[user]622|dzieburs|[/user]

Ja nemaldos, tad tam vajadzētu būt paceļot haubi, pie radiatora alumīnija plāksnītē, kur norādīts modelis utt. , vismaz W124 šķiet, ka tā bija :scratchchin:

Tur ir aprīkojuma kodi, par krāsu gan it kā nevajadzētu būt...

Kur labi krāso.

04. Novembris 2004, 12:32

http://www.mbclub.ru/mb/vin/
Šeit var apskatīt aprīkojua sarakstu pēc VIN.Bet tieši krāsas ailīte ir tukša.Lieta tāda,ka man pašam jānopērk krāsa un jāaizved uz Alūksni.Vajag pavisam nedaudz.Zem haubes es pētiju,krāsas kodu neatradu:(

Kur labi krāso.

04. Novembris 2004, 12:38

Man w123 uz bezīn vāciņa ir krāsas kods. :) vismaz man tā liekas! ;)

Kur labi krāso.

04. Novembris 2004, 13:07

Krāsas kods ir uzdrukāts uz šiltītes, zem haubes.
Savulaik krāsoju pakļējo spārnu pie vieniem persikiem Juglā, esmu apmierināts (30Ls par vienu detaļu ar apstrādi).

Kur labi krāso.

04. Novembris 2004, 13:11

Tas ir tikai par darbu 30Ls?

Kur labi krāso.

04. Novembris 2004, 13:13

Laikam, vismaz šie paši krāsu pēc koda pirka.

Kur labi krāso.

04. Novembris 2004, 13:13

Tad jau lēti! :)
Tēma slēgta